Öneri 5070 rog vs 9070 xt sapphire nitro+

Amaç sadece oyunsa tabii ki 9070xt
yanmlış anlamayın da 42k ya 5070 ti gaming pro varken
43k ya sırf rog strix diye 5070 almak saçmalık ötesi

tamam en tepe model ürün değil ama sorun çıkaracak bir ürün de değil
100 kişi alır 99 unda sorun çıkmaz sizde sorun çıkar o şans işi ama
zaten globalde tavsiye edilen satış fiyatı üzerinde gezen fiyatlara ülkemiz kur değeri farkı filan eklenince fahiş fiyatlara çıkan şu kartlarda
bir üst segment fiyatına alt segmentin rog strix ini almak mantıklı gelmiyor bir de iki segment arasında 2-3-4-5 k da yok 10k var
Arkadaşında dediği gibi zaten sadece oyun oynagacağım icin 9070xt alirim 35k
Zaten üniversite gittiğimden bi tatile gelebiliyorum harici notebook tan oynuyorum

9070xt 5070ti yerine bile tercih edilebilirken şuan 5070ile kıyaslamak çok saçma

9070xt 5070ti yerine bile tercih edilebilirken şuan 5070ile kıyaslamak çok saçma
Hocam amd uzak durma sebebim coil whine uygulaması bazı güncellemelerde sıkıntılı çalışması başlıktaki gibi 60 derece 2300rpm kulak ağırtıyor akşamları

Hocam amd uzak durma sebebim coil whine uygulaması bazı güncellemelerde sıkıntılı çalışması başlıktaki gibi 60 derece 2300rpm kulak ağırtıyor akşamları
Nvidia da daha çok coil whine var bu arada sen bilirsin yine de ayrıca kulak agritmasi imkansız 2300rpm de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070 ti iki model var baktığım msi ile gigabyte 50 - 51 arası onların fiyatıda fakat psu değiştirmek zorunda olduğum için 9070 xt daha mantıklı
Kardeşim 42 ye 5070ti var

Nvidia da daha çok coil whine var bu arada sen bilirsin yine de ayrıca kulak agritmasi imkansız 2300rpm de

Coil whine sesi inanılmaz geliyor garantiye gönderdim yenisiyle değiştirdiler daha beter oldu

9070 XT

Beyaz güzel kaliteli bir şey bakıyorum hocam galax iyi kullanan arkadaşlarimda var ama bana pek güzel gelmiyor açıkçası şu an 9070xt nitro+ düşüncem fakat kartın bi kronik sıkıntısı varmı garanti servis süreci nasıl hiç bilmiyorum

Beyaz güzel kaliteli bir şey bakıyorum hocam galax iyi kullanan arkadaşlarimda var ama bana pek güzel gelmiyor açıkçası şu an 9070xt nitro+ düşüncem fakat kartın bi kronik sıkıntısı varmı garanti servis süreci nasıl hiç bilmiyorum
kronik bir sıkıntısı yok
5070 ti önerisinde neden psu değiştirme ihtiyacından bahsettiniz anlamadım
yeni nesil pci arabirim olmamasından kaynaklı mı
güç kaynağının yetersiz geleceğinden kaynaklı mı

zaten 9070xt de 5070 ti da benzer gücü tüketiyorlar
birine yetmeyecekse diğerine de yetmeyecek

5070 43k gibi bir fiyat sahip
Sapphire+ 36k iki kart arasında fiyat farkı bulunuyor fakat artık coil whine ve ısı problemleriyle uğraşmak istemiyorum hangisi tercih edilir
PSU problemin varsa 5070 ti al, PSU nah guveniyorsan 9070xt al 33k bandına incehesap ta cuma günleri red devil ve nitro modelleri geliyor. Coilwhine biraz senin PSU ile de alakalı. Bende Fsp 1000 Gold PSU var coilwhine hiç gelmiyor. 9070xt red devil de. Ki kasa hemen masamın üstünde ve kapağı açık hiçbir ses gelmiyor hava 35+ iken bile oyunlarda 65 dereceyi gecmiyor. 5700x3d hava soğutma ile kullanıyorum ki işlemci ısınıyor o da ortam sıcaklığını arttirmasina rağmen bu değerler.

kronik bir sıkıntısı yok
5070 ti önerisinde neden psu değiştirme ihtiyacından bahsettiniz anlamadım
yeni nesil pci arabirim olmamasından kaynaklı mı
güç kaynağının yetersiz geleceğinden kaynaklı mı

zaten 9070xt de 5070 ti da benzer gücü tüketiyorlar
birine yetmeyecekse diğerine de yetmeyecek
650w cooler master kalitesi pek iyi olmayan bir psu kullanıyorum

Geri