bende asus rog isterdim ama çok aşrı pahalı fiyatlar yakın olsa ilk tercihim olurdu ama msi suprim x yada gigabyte aureus elite falanda fena degil9070xt sapphire + daha iyi bir model varmı normalde sistemim beyaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gözüme kaliteli gözüken gelmedi hocam
Beyaz sisteme gri ekran kartı giderimi şu an siyah gri tonlarında fakat yeni kart daha büyük olacağından görüntü kötü olmasını istemembende asus rog isterdim ama çok aşrı pahalı fiyatlar yakın olsa ilk tercihim olurdu ama msi suprim x yada gigabyte aureus elite falanda fena degil
karta göre degişir ama gri çok farketmez gibi benim sistem beyaz ekran kartı siyah kart ama kartın görünün yerlerin argb çok iyi farkedilmiyorBeyaz sisteme gri ekran kartı giderimi şu an siyah gri tonlarında fakat yeni kart daha büyük olacağından görüntü kötü olmasını istemem
Degişmem için ilk psu değişmem lazım büyük ihtimalle rog platinium veya thor ikilisinden birisini alırımkarta göre degişir ama gri çok farketmez gibi benim sistem beyaz ekran kartı siyah kart ama kartın görünün yerlerin argb çok iyi farkedilmiyor
benimde aklımda öyle bir psu var psu hariç bütün parçalar üst segmentDegişmem için ilk psu değişmem lazım büyük ihtimalle rog platinium veya thor ikilisinden birisini alırım
Gözüne kaliteli gözükmedi diye 5070ti alabileceğin parayla 5070 alıyorsan fazla takılma buralarda Hacı9070xt sapphire + daha iyi bir model varmı normalde sistemim beyaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gözüme kaliteli gözüken gelmedi hocam
Hepsinin kalitesi basit plastik fiyat farkının olmasının bir sebebi var dimi bunu düşünmek zor değil !?Gözüne kaliteli gözükmedi diye 5070ti alabileceğin parayla 5070 alıyorsan fazla takılma buralarda Hacı
yanmlış anlamayın da 42k ya 5070 ti gaming pro varken5070 43k gibi bir fiyat sahip
Sapphire+ 36k iki kart arasında fiyat farkı bulunuyor fakat artık coil whine ve ısı problemleriyle uğraşmak istemiyorum hangisi tercih edilir