Woaax
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Şuanlık sadece 20 tllik indirimde bir şey aldım başkada bişey yok bende.Aldıklarımı attım yukarıya. Hepsi toplam 1.4k falan geldi. Bakabilirsin istersen hocam.
Şuanlık sadece 20 tllik indirimde bir şey aldım başkada bişey yok bende.Aldıklarımı attım yukarıya. Hepsi toplam 1.4k falan geldi. Bakabilirsin istersen hocam.
Klavye temizleyici düşünebilirsin belki. 90₺ benim attığım Prime ile. Ayrıca belki hoş şekilli viski bardaklarına da göz atabilirsin. Ek olarak güzel Lav bardaklar da var. Şahsen viski hiç içmedim alkol de kullanmıyorum ama öyle değişik bardaklar çok hoş geliyor.Şuanlık sadece 20 tllik indirimde bir şey aldım başkada bişey yok bende.
Hocam klavye temizleyici şu ekran temizleyen olan gibi büyük olsaydı belki alırdım.Klavye temizleyici düşünebilirsin belki. 90₺ benim attığım Prime ile. Ayrıca belki hoş şekilli viski bardaklarına da göz atabilirsin. Ek olarak güzel Lav bardaklar da var. Şahsen viski hiç içmedim alkol de kullanmıyorum ama öyle değişik bardaklar çok hoş geliyor.
SSD'ler (KC3000 vs WD-Black için) piyasa fiyatından 300-400 TL arası daha ucuz hocamolm bir halt yok yok mu şöyle anlık 5-10 liraya bir şeyler
hahaha,bildirdim seni.Alıntıyı görüntüle
ürünü şikayet ettim. Zenci bir bireyi göstererek siyah fasulye diyerek ırkçılık yapıyorlar![]()
Alıntıyı görüntüle
ürünü şikayet ettim. Zenci bir bireyi göstererek siyah fasulye diyerek ırkçılık yapıyorlar![]()
nereye bildirdin knka ben amazona şikayet ettim düzeltilmesi için.hahaha,bildirdim seni.
ohaaa ciddi ciddi böyle bir ürün var mı inanamadımAlıntıyı görüntüle
ohaaa ciddi ciddi böyle bir ürün var mı inanamadım
Irkçılık var gerçekten.nereye bildirdin knka ben amazona şikayet ettim düzeltilmesi için.![]()