thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,851
fuxi h3 den h7 e geçeceğim bakalım fiyat iyi gibi. Fuxi h3 iyi çıktı bu arada ben beğendim
parolaparaya üye oluyorsun 800 TL'ye 400 cashback veriyor999tl olan alınır mı? hocam kablosuz internetde 1800 altı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o nasıl hocam anlatırmısınız
alınırda stok kalmadıKulaklık(h7) klavye mouse 2400 yapıyor alınır mı
mikrofonunda genelde robotlaşma sorunu varmış değerlendirmelerde çoğu kişi belirtmiş bende de cloud 3 wireless var sırf setup beyaz diye denemek için aldımMikrofon nasıldır? Cloud 3 wireless var ama alınır mı?
Hocam klavye mouse alınır mı pekialınırda stok kalmadı
mikrofonunda genelde robotlaşma sorunu varmış değerlendirmelerde çoğu kişi belirtmiş bende de cloud 3 wireless var sırf setup beyaz diye denemek için aldım
Aldık bakalım en olmadı iade ederizalınırda stok kalmadı
mikrofonunda genelde robotlaşma sorunu varmış değerlendirmelerde çoğu kişi belirtmiş bende de cloud 3 wireless var sırf setup beyaz diye denemek için aldım
Klavye olarak e yooso z686 da alabilirimHocam klavye mouse alınır mı peki
bu fiyata manyetik zor değil imkansız diyebilirim bence alınıp denenebilir şu paraya 3 öğün yemek yiyosun dışardaHocam klavye mouse alınır mı peki
Hocam 300 lük kulaklığı aldım nasıldır acabaalınırda stok kalmadı