70.000 TL sistem önerisi

Tokia

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar klavyem var. Bana sistem, mouse ve kulaklık lazım. Bütçem 70.000 TL. Ekran kartı NVIDIA olmalı ve 5070 olursa muhteşem olur.

Alttan özelleştirebilirsin
yapılması gerekenler;
-ramler 32 gb çıkartılmalı
-hava soğutucusunu bende kullanıyorum kaliteli ve iyi performans veriyor
-işlemci olarak 7800x3d almanızı tavsiye ederim
-anakart güzel bir anakart ama doluluk oranın da çok tatmin etmeyebilir
-kulaklık olarak artık wireless modeller hem daha popüler hem daha mantıklı
-mouse olarak 2-3k arası güzel wireless mouselar mevcut

tavsiyem ürünleri kutusu ile istemen ve gelince ramleri ve anakartı satman, ikinci elden daha dolu bir anakart alınabilir ve işlemci olarak 7800x3d geçebilirsin, ramlerde ise 32 gb 6000mhz 30 cl güzel ramler alınabilir.

yapılması gerekenler;
-ramler 32 gb çıkartılmalı
-hava soğutucusunu bende kullanıyorum kaliteli ve iyi performans veriyor
-işlemci olarak 7800x3d almanızı tavsiye ederim
-anakart güzel bir anakart ama doluluk oranın da çok tatmin etmeyebilir
-kulaklık olarak artık wireless modeller hem daha popüler hem daha mantıklı
-mouse olarak 2-3k arası güzel wireless mouselar mevcut

tavsiyem ürünleri kutusu ile istemen ve gelince ramleri ve anakartı satman, ikinci elden daha dolu bir anakart alınabilir ve işlemci olarak 7800x3d geçebilirsin, ramlerde ise 32 gb 6000mhz 30 cl güzel ramler alınabilir.
Dostum teker teker sıralamışsın öncelikle teşekkür ederim. Sistemi alıp bişeyleri çıkartıp satma gibi bir planım yok. Direkt alıp kullanmak istiyorum. 7800x3d işlemci ve yine lexar thor 32gb diğer herşeyi aynı şekilde yapıp.
Monitör olarak MSI 27'' MAG 275QF
mouse olarak r1 pro
ve kulaklık olarak hyperX Cloud II alacağım galiba. Uzun süredir takip etmiyorum fakat en son bildiğim kaliteli ürünlerdi bunlar. Tabi benzer fiyata daha kalitelisi varsa önerirseniz sevinirim. Genel olarak nasıl diye sormak istedim ve ekstradan GALAX'ın 5070'i var sistemde ve en son GALAX'ın 4070'leri sıkıntılıydı. 5070'lerinde de 4070 gibi ısınma sıkıntısı var mı diye sormak istedim.

Dostum teker teker sıralamışsın öncelikle teşekkür ederim. Sistemi alıp bişeyleri çıkartıp satma gibi bir planım yok. Direkt alıp kullanmak istiyorum. 7800x3d işlemci ve yine lexar thor 32gb diğer herşeyi aynı şekilde yapıp.
mouse olarak r1 pro
ve kulaklık olarak hyperX Cloud II alacağım galiba. Uzun süredir takip etmiyorum fakat en son bildiğim kaliteli ürünlerdi bunlar. Tabi benzer fiyata daha kalitelisi varsa önerirseniz sevinirim. Genel olarak nasıl diye sormak istedim ve ekstradan GALAX'ın 5070'i var sistemde ve en son GALAX'ın 4070'leri sıkıntılıydı. 5070'lerinde de 4070 gibi ısınma sıkıntısı var mı diye sormak istedim.
ben bir ara 4070super almaya niyetliydim ve galax modeli vardı uygun herkes memnunum diyordu incelemelerde iyidi, 5070 galaxlar da şu an iyi izlediğim incelemelerde de kötü şeyler denmedi galax 5070 hakkında bence mantıklı bir karar olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mouse olarak r1 pro
bana kalsa biraz daha zorlarak bütçeyi aslında 5070ti lı sistemlere bakılabilir

ben bir ara 4070super almaya niyetliydim ve galax modeli vardı uygun herkes memnunum diyordu incelemelerde iyidi, 5070 galaxlar da şu an iyi izlediğim incelemelerde de kötü şeyler denmedi galax 5070 hakkında bence mantıklı bir karar olur.

Dostum bütçeyi inan zorlayabildiğim kadar zorladım. Sonucunda da cidden bu fiyata en kaliteli sistemi almayı çalışıyorum.

Bence 7800xd3 ve 5070ti bakın. Eğer o bütçeye çıkmıyorsa ekran kartını 9070xt seçip yola devam edin ama o paraya 5070 almayın.

Bence 7800xd3 ve 5070ti bakın. Eğer o bütçeye çıkmıyorsa ekran kartını 9070xt seçip yola devam edin ama o paraya 5070 almayın.
Bu bütçeye göre 5070 alt seviye mi? ve sistemin Nvidia ekran kartlı olması lazım zaten. Hem 9070xt daha mı iyi 5070'ten??

5070 ti lı sistemler ortalama 70k dan başlıyo monitöre ekipmana vs parası kalmaz aslında en mantıklısı 9070xt li sistem fakat arkadaş nvidia istiyomuş

Bu bütçeye göre 5070 alt seviye mi? ve sistemin Nvidia ekran kartlı olması lazım zaten. Hem 9070xt daha mı iyi 5070'ten??
evet bu bütçeye göre 5070 bence de biraz düşük kalıyor 9070xt hem performans hem vram olarak daha iyi 5070 den

5070 ti lı sistemler ortalama 70k dan başlıyo monitöre ekipmana vs parası kalmaz aslında en mantıklısı 9070xt li sistem fakat arkadaş nvidia istiyomuş

evet bu bütçeye göre 5070 bence de biraz düşük kalıyor 9070xt hem performans hem vram olarak daha iyi 5070 den
AMD ekran kartı çok kullandım ve cidden artık Nvidia'ya geçmek istiyorum. Ama 5070 mantıksız oluyorsa bu bütçeye göre, 9070xt'li sistemlerede açığım. Şuanki tek derdim bu bütçeyi en iyi şekilde değerlendirmek.

Evet 70K için 5070 biraz düşük kalıyor. Eğer X3D bir işlemci tercih edilecekse 9070XT ekran kartı 5070'ten çok daha iyi bir seçenek olur. Müsait bir zamanda tek tek toplayıp ne kadara patlıyor bakacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri