70.000 TL sistem önerisi

Bu sistem bi önceki sistemden daha mı iyidir yani. UserBenchmark sitesinde 5070 daha iyi gözüküyor 9070xt'den ve lansmanda 5070 = 4090 olacak gibi bişey denmemiş miydi? O yüzden 5070 seçiyorum.
9070xt 5070ti ile kapışıyo

Bu sistem bi önceki sistemden daha mı iyidir yani. UserBenchmark sitesinde 5070 daha iyi gözüküyor 9070xt'den ve lansmanda 5070 = 4090 olacak gibi bişey denmemiş miydi? O yüzden 5070 seçiyorum.
Benim bildiğim 5070=4090 mevzusu dlss 4 e güvenerek söylenen bir şey normalde 9070xt daha iyi bir sürü karşılaştırma videosu var bakabilirsin son olarak
şöyle bir şey de var

aynen. sadece multi frame gen ile. saf kas gücünde 4070 süper'in az üstünde 4070ti'ın altında. 55 civarına güzel 5070 sistemler var o bütçeye 5070ti gider illa da nvidia olacaksa

Evet bende az buz inceledim ve dediğiniz gibiymiş. Sonuç olarak bu sistemin 7800x3d hali bu bütçe için en iyisi midir peki? Bütçeyi daha zorlayamam ama bu bütçeye de 5070ti yok gibi ona da bakındım biraz.
hocam sadece sistem için ne kadar ayırıyorsunuz? ona göre bakalım

Yani aslında monitör, kulaklık ve mouse içinde bi inceleme yapmadığımdan o da belli değil. ama 56k falan ortalama.
hocam aynı durumdayım desem :D bende de klavye var diğerlerini toplamaya çalışıyorum. bunu deme sebebim kulaklıksız 61k falan kurtarıyor bence o kadara çıkabilirsiniz. ha tabi ben hardcore esporcuyum ses kasmam önemli falan diyorsanız o zaman ok

hocam aynı durumdayım desem :D bende de klavye var diğerlerini toplamaya çalışıyorum. bunu deme sebebim kulaklıksız 61k falan kurtarıyor bence o kadara çıkabilirsiniz. ha tabi ben hardcore esporcuyum ses kasmam önemli falan diyorsanız o zaman ok
Mouse de eksik. R1 Pro, MSI MAG 275QF ve daha kulaklığa bakmadım ama onun içinde 4k ayırsak düz hesapla 15k ediyor. 55k kalıyor sisteme.

55k ile işlemciyi düşürüp 9070xt alabilirsin fakat ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum
Dostum teker teker sıralamışsın öncelikle teşekkür ederim. Sistemi alıp bişeyleri çıkartıp satma gibi bir planım yok. Direkt alıp kullanmak istiyorum. 7800x3d işlemci ve yine lexar thor 32gb diğer herşeyi aynı şekilde yapıp.
Monitör olarak MSI 27'' MAG 275QF
mouse olarak r1 pro
ve kulaklık olarak hyperX Cloud II alacağım galiba. Uzun süredir takip etmiyorum fakat en son bildiğim kaliteli ürünlerdi bunlar. Tabi benzer fiyata daha kalitelisi varsa önerirseniz sevinirim. Genel olarak nasıl diye sormak istedim ve ekstradan GALAX'ın 5070'i var sistemde ve en son GALAX'ın 4070'leri sıkıntılıydı. 5070'lerinde de 4070 gibi ısınma sıkıntısı var mı diye sormak istedim.
Sanırım bu bütçeye uygun en iyisi başta da dediğim gibi bu. Zaten Valorant, cs2 gibi FPS oyunları çoğunlukta olcağı için işlemcininde yüksek kalması iyi oldu. Daha iyi sistem yok gibi çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,095
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri