❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

direkt dönüş sağlayamazlar ki 24-48 saat geçsin bi hocam az sabır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki yaman hocam iletişime geçtiğini beklememiz gerektiğini söyledi iletişime geçmelik bir durum yok yani bekleyeceğiz sadece
Dostlar neredeyse hafta sonu hariç her gün iletişime geçiyorum. Sadece bekleyin diyorlar hatta epomaker ve yunexpress ile olan konuşmalarımı da ekledim.
Epoma.webp
Yun.webp

32 yazmışlar bana patladım sanırım

32 dolar yazmışlar bana
30 euro üstüne vergi çıkıyor ama 32 dolar 27 küsür euro ediyor vergi çıkar mı bir fikrim yok

Son düzenleme:
1300 liranın çöp olma ihtimalini % kaç iptal de edemiyoruz demi ne saçma iş ya tonlarca ürün aldık yd den ilk defa böyle oldu

abi kim bu gümrük görevlileri göbekli her dakika sigara çay içen elemanlardan mı oluşuyor bu kitle?
klavye ülkeye 5 günde giriyor gümrükte 15-20 gün bekliyor. Tam kafayı yiyip küfretmelik olay sıktı be. ya vergi çıkar ya da gönder

vergi çıkarsa 42 dolardan mı 32den mi hesaplıyorlar

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-09 053234.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-09 053234.webp
    14.2 KB · Hit: 53
ne almıştınız?

dostlar yunexpress mailini atabilecek var mı
Epomakerdan ep84 almıştım adamlar usenmemis galiba gitmiş ürünü bulmuş internetten ona gore vergi çıkarmışlardı gidip bide itiraz ettim faturada 5 dolar gözüküyor diye gittiler 900den 800 yaptılar vergiyi

Epomakerdan ep84 almıştım adamlar usenmemis galiba gitmiş ürünü bulmuş internetten ona gore vergi çıkarmışlardı gidip bide itiraz ettim faturada 5 dolar gözüküyor diye gittiler 900den 800 yaptılar vergiyi
kaç paraydı klavye

vergi çıkarsa 42 dolardan mı 32den mi hesaplıyorlar
42 dolardan hesaplanır her türlü %60 garanti vergi var kargo dahil 30 euro olan sınırı geçtiği için müşavir vs. Derken 10 klavye parası tutar

Bende almıştım onu çoğu kişiye vergi çıkmıştı banada 600 lira gibi bir şey çıkmıştı

Geri