Öneri Klavye seçiminde yardım gerekli.

yani tercih senin ama bu bütçelere çıkıldıgında kampanyalarla akko lar daha iyi aula kullanıyorum dandik yazılımı ve ufak tefek sorunlar oluyor
F99 f75 kullandım sorun yaşamadım fakat bilmiyorum akko denemek çok istiyorum aslında tr ye gaming gen tr de geldi ürün de gayet iyi switchleri de pahalı değil erişilebiliyor razer V4 denemek istiyorum pro düşünmüyordum ama Kara borsa resmen 9 10 k ya fırladı saçma şekilde 4 5 en Almanyanın dovuyorlardi normalde bilemedim açıkçası

yani tercih senin ama bu bütçelere çıkıldıgında kampanyalarla akko lar daha iyi aula kullanıyorum dandik yazılımı ve ufak tefek sorunlar oluyor
Hocam M1 V5 iyi mi ona göre cekicem bu gün direkt razer blackwidow V4 de cekicem bir full 1 %75 elimde olsun istiyorum razer almak istemem V4 hotswap diye biliyorum birde fonksiyonel makroluk falan bir sürü tuşu var M1 V5 için kampanya falan beklemeye gerek var mı 4.3 k 4.5k civarı sanırım şuan fiyatı birde geçen çok övülüyordu forumda qcy HT10 ailybuds pro https://amzn.eu/d/biFFZC4 buhuda alcam sizce nasıl?

ne gibi sorunları var ?
F99 ve F75 kullandım yazılımsal yada donanımsal sorun hiç yaşamadım açıkçası kimisi yaşamış olabilir bu seferde Akko M1 V5 aldım deneyeyim bakayım dedikleri kadar güzel mi birde razer blackwidow V4 çektim.

MCHOSE X75 bakabilirsin. Siyah rengi bende var ve çok memnunum bana göre AULA F75'ten daha iyi ikisinide kullanmış biri olarak. Navy olan modeli daha şık bir renge sahip ama benim setup siyah diye siyah almıştım.

Hayırlı olsun güzel klavye tercihi bana keycapsleri hitap etmediği için almamıştım. Karakterlerin altta olmasını sevmiyorum ben. Kasa kalitesi iyi bir model.
Keycaps var bende pudsing beyaz temudan almıştım uyarsa onları takarım puding de çok göze hitap etmiyor ama fena değil hani

F99 ve F75 kullandım yazılımsal yada donanımsal sorun hiç yaşamadım açıkçası kimisi yaşamış olabilir bu seferde Akko M1 V5 aldım deneyeyim bakayım dedikleri kadar güzel mi birde razer blackwidow V4 çektim.
hotswap, ses yalıtımı yoksa tırttır blackwidow v4.

Keycaps var bende pudsing beyaz temudan almıştım uyarsa onları takarım puding de çok göze hitap etmiyor ama fena değil hani
Puding kullanılabilecek en son seçenek bile olmaz hissiyatı çok kötü ve aşırı fazla ışık saçıyor hocam farklı keycaps bakın sesi de değiştiriyor

Puding kullanılabilecek en son seçenek bile olmaz hissiyatı çok kötü ve aşırı fazla ışık saçıyor hocam farklı keycaps bakın sesi de değiştiriyor
Hocam önerin var mı acaba tuşlar gözüksün evin içini aydınlatsın keycapsler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hotswap, ses yalıtımı yoksa tırttır blackwidow v4.
Hotswap var deniyor o modelde pro ve normal blackwidow V4 modelinde x modelinde yok deniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri