🔥İndirim MSI PRO B650-A WIFI AM5 DDR5 7600MHZ(OC) 3x M.2 7999 tl AMAZON

b850 varken bu kart 8k etmeli mi? akakçe bakıldığında yetkili satıcısı olmadığı için fiyatlar uçmuş gördüm ben

Peki bu ürün mü yoksa daha kaliteli bir ürün var mı bu fiyata ?
Yani kalite olarak bilemem test etmek gerekir ama özellik olarak bunda gen5 bile değil ssd desteği gen4e kadar.
Bundan daha özellikli ve aynı fiyata b650mler var. Ama aynı kalitede ve özellikte bu fiyata b650-a yok. Asusun b650ası var 9400 lira şu an mesela ama o da özellik olarak bundan düşük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi Pro b650 S WİFİDEN geçmeye değer mi
Görüntüye önem veriyorsan kasayı masanın üstünde kullanıyorsan falan değer. Atx anakartlar göz doldurur. Ama özellik olarak çağ atlatmaz. Edit: Seninki de atx’miş ben b650m gibi okudum. Hiç geçilmez.

Son düzenleme:
Yani kalite olarak bilemem test etmek gerekir ama özellik olarak bunda gen5 bile değil ssd desteği gen4e kadar.
Bundan daha özellikli ve aynı fiyata b650mler var. Ama aynı kalitede ve özellikte bu fiyata b650-a yok. Asusun b650ası var 9400 lira şu an mesela ama o da özellik olarak bundan düşük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görüntüye önem veriyorsan kasayı masanın üstünde kullanıyorsan falan değer. Atx anakartlar göz doldurur. Ama özellik olarak çağ atlatmaz.
Hocam peki bu anakartlarda harf sıralamaları nasıl oluyor, geçen ay 8.049 TL'ye MSI B850-P Pro Wifi almıştım fakat sistem güncelleme fikrimi rafa kaldırıp daha kutuyu bile açmadan iade ettim. Yani tabii ki özelliğe bakılır hangisi daha kaliteli diye ama onun dışında, arkadaş mesela B650-S Pro'dan geçilir mi diye sormuş, daha mı kaliteli ki bu ?

Hocam peki bu anakartlarda harf sıralamaları nasıl oluyor, geçen ay 8.049 TL'ye MSI B850-P Pro Wifi almıştım fakat sistem güncelleme fikrimi rafa kaldırıp daha kutuyu bile açmadan iade ettim. Yani tabii ki özelliğe bakılır hangisi daha kaliteli diye ama onun dışında, arkadaş mesela B650-S Pro'dan geçilir mi diye sormuş, daha mı kaliteli ki bu ?
F,e,i,m anakartın formunu gösterir. Full atx, extended atx, mini itx, mAtx diye. S genellikle az ısınan ısı yayma kapasitesi yüksek kaliteli silikonu olan model. Geriye kalan a-p-b falan bunların anlamı değişir üreticiden üreticiye. Ortak bir anlamı yok.

F,e,i,m anakartın formunu gösterir. Full atx, extended atx, mini itx, mAtx diye. S genellikle az ısınan ısı yayma kapasitesi yüksek kaliteli silikonu olan model. Geriye kalan a-p-b falan bunların anlamı değişir üreticiden üreticiye. Ortak bir anlamı yok.
O zaman arkadaşın S modeli olup sorunca anlam verememiştim, çok bilmiyorum çünkü bende S'in iyi olduğunu sanıyordum da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,365
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri