Öneri Klavye seçiminde yardım gerekli.

M1 v5 bu fiyatlarda rakipsiz bence.Kullanıyorum feci memnunum.Şarj süresi önemliydi benim için 10000 mah olması baya bi avantaj.Via üzerinden kontrol edilmesi rahatlık.Kasa taş gibi zaten.
@freygasm üstada da soralım ama

F99 önerebilirim Amazonda ki Türkçe Q ISO layout. Elin buna alışıksa çok rahat yazabiliyorsun. Ben N11 den almıştım 6 gün önce. Amazon da indirime girip kendisi satacağını bilsem bekleyip Amazon dan alırdım. Şöyle bir dezavantajı var ki yazılımı bu klavyeye uyumlu değil. Ben MaxiTekno dan satın almıştım görüştüğümde yazılım yapılıyor kısa süre içerisinde yayınlanacak tarzı bilgi verdiler.
F75 F99 kullandım amazondan almıştım F99 u güzeldi ama knob yoktu üzdü hafif onun haricinde iyiydi akko denemek istedim birde Blackwidow V4 uzun zamandır istiyordum 4 k nin altına inmiyordu onuda aldım 2 klavye kullancam şimdi Akko M1 V5 birde razer blackwidow V4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı klavye demiş büyük ihtimalle bundan bahsediyor
Hocam mchose ACE 60 pro kullandım %60 manyetik switchli öyle hassas ki mekanik le arasında ciddi fark var bilemiyorum yanlışlıkla habire başka tuşlara basiyordum elden sattım kurtuldum güzeldi ama aşırı hassastı sorun yaşıyordum peki M1 V3 dediğiniz switch olarak hem mekanik hem manyetik destekliyor mu yoksa sadece manyetik switch mi destekliyor

aynı klavye demiş büyük ihtimalle bundan bahsediyor
Hassaslığı ayarlayabiliyor muyuz basım kısmında hocam olmadı onuda alayım diğer akkoyu iade ederim açmadan

Hassaslığı ayarlayabiliyor muyuz basım kısmında hocam olmadı onuda alayım diğer akkoyu iade ederim açmadan
hassaslığı hepsinde ayarlayabiliyorsun yazılımından mchose da yokmuydu?

Valla hocam yazılımı dandik gibiydi %60 ufak geldi çok kullanmadan sattım

Hocam 1 2 k üzerine çıkıp arkadaşın dediğine geçilir mi yani tam olarak hangi özellikler var yada daha iyi

Valla hocam yazılımı dandik gibiydi %60 ufak geldi çok kullanmadan sattım

Hocam 1 2 k üzerine çıkıp arkadaşın dediğine geçilir mi yani tam olarak hangi özellikler var yada daha iyi
bence verilmez

yok ha 1ms gecikme ha 0.125ms 1 ms bile fark yok
Sizdeki üründe kalmakta karar kıldım 1k Hz 8 k Hz fark anlaşılmıyor zaten aradaki fiyat farkına değmez diye düşündüm razer ve akko M1 V5 alıp keyfime bakicam razer switch sesi hoşuma gidiyor yazılımı falan akkoyu da merak ediyordum iyi denk geldi teşekkür ederim

Sizdeki üründe kalmakta karar kıldım 1k Hz 8 k Hz fark anlaşılmıyor zaten aradaki fiyat farkına değmez diye düşündüm razer ve akko M1 V5 alıp keyfime bakicam razer switch sesi hoşuma gidiyor yazılımı falan akkoyu da merak ediyordum iyi denk geldi teşekkür ederim
m1 v5 yazılım olarak en üst olan qmk via kullanıyor

Geri