Yardım Sapphire RX 9070 XT Nitro+ Coil whine sorunu

nydoekon

80+
Reaksiyon skoru
3
Almış olduğum 2 kartta da rahatsız edecek derecede coil whine mevcuttu bu derecede aynı problemi yaşayan var mı ?
1.Kart:
2.kart:
Her 2 karttada Diablo 4 oynuyordum FPS sabitlerseniz yok denecek kadar azalıyor fakat yinede sinir bozucu olduğu için iade etmek zorunda kaldım hemde alacak arkadaşlara fikir olur bu sayede

Almış olduğum 2 kartta da rahatsız edecek derecede coil whine mevcuttu bu derecede aynı problemi yaşayan var mı ?
1.Kart:
2.kart:
Her 2 karttada Diablo 4 oynuyordum FPS sabitlerseniz yok denecek kadar azalıyor fakat yinede sinir bozucu olduğu için iade etmek zorunda kaldım hemde alacak arkadaşlara fikir olur bu sayede
Yazlık yerde yaşıyormuş hissi veriyor işte ne güzel, cırcır böceği kaçmış içine.
Şaka bi yana çok gıcık bir durum tabii ki, 9070xt ve özellikle nitroda sık karşılaşılan bişey coil whine.

amdnin sorunu, 9070xtde coil whine sorunu yaşayan bir çok kişi var yabancilardan da

nitro 7800xt kullanıyorum aşırı sessiz. arkadaşımda 7900xtx onda da yok..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1660ti.kullanirken asiri öterdi

Bu ekran kartı zaten elektrik transformatörü gibi bir şey. İade edip 5070 veya 5070 Ti alıp rahatınıza bakın derim.

benim asus dual 7700xt ilk aldığımda cw sesi baya vardı. 3-4 ay sonra kendiliğinden azaldı hatta hiç kalmadı diyebilirim.

Amd pişmanlıktır:)
Coil whine üretici bazlı bir sorun değil ama siz bilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ekran kartı zaten elektrik transformatörü gibi bir şey. İade edip 5070 veya 5070 Ti alıp rahatınıza bakın derim.
Coil whinenın üretici değil marka model ile alakası var gidip 5070 Tİ alıp aynı sorunla karşılaşabilirsiniz

Geri