Yardım Dragos Ls300 Reverse Fan Alınır mı?

çok bir performans beklememek lazım ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu alana kadar bence thermalright c12 al geç ama reverse yok işte
Doğru diyorsun da reverse lazım maalesef. Lian Li gerçekten güzel ancak gereksiz pahalı...

Bu markalar düşük bütçede rezaletde bu tarz fanları iyi oluyor
2000 RPM ama basınç değeri vs nasıldır acaba? Ben fanlarda özellikle nelere dikkat edileceğini çok da bilmediğimden başta buraya konu açmıştım. Bu ürün dikkatimi çekti. Kullanıcı yorumu bulamadım, bulsam şansımı deneyeceğim. Ek olarak dragos un kasa incelemelerini gördüm ama fanlar konusunda yine bir videoya denk gelmedim. Belki var da ben bulamadım, bilmiyorum artık.

2000 RPM ama basınç değeri vs nasıldır acaba? Ben fanlarda özellikle nelere dikkat edileceğini çok da bilmediğimden başta buraya konu açmıştım. Bu ürün dikkatimi çekti. Kullanıcı yorumu bulamadım, bulsam şansımı deneyeceğim. Ek olarak dragos un kasa incelemelerini gördüm ama fanlar konusunda yine bir videoya denk gelmedim. Belki var da ben bulamadım, bilmiyorum artık.
Hocam bu fanlar tahminimce temudaki Aynalı fanların tıpa tıp aynısı biraz sesli olabilir onun dışında o değerleri bende göremedim

AKvaryum kasayla birlikte gelen fanlar herhalde bunlar

Hocam bu fanlar tahminimce temudaki Aynalı fanların tıpa tıp aynısı biraz sesli olabilir onun dışında o değerleri bende göremedim

AKvaryum kasayla birlikte gelen fanlar herhalde bunlar
İkinci elde Ls300 satan birisi ürünün kutusunu da paylaşmış, yazdığına göre 58,3 cfm değeri var. Bu iyi bir değer mi? Bilginiz veya bilgisi olan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,659
Üyeler
184,477
Son üye
Sorloth
Geri