redblack
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
@Abdullah Hacıgül reis ne diyorsun iyi mi sence
GiderrBonus’a 3 taksitle kart limitini nakite çevirmek için alsam saçma mı olur? Alınan fiyata gider mi acaba?
Bedava beleş.
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
4050 versiyonu da gayet iyi fiyatta:
https://www.vatanbilgisayar.com/asu... 213536"] Giderr 😂😂😂 [/QUOTE] Kaptım bı tane
Kaç günü daha var hocam?Bedava beleş.
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
4050 versiyonu da gayet iyi fiyatta:
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 7435HS-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W1 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 7435HS-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W1 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Gece indirimi, sabah kalkar.Kaç günü daha var hocam?
Laptop standım var hocam sadece yükseltme amacıyla kullanıyorum. Asus kontrol merkezi gereksiz yoruyor laptopu o yüzden g-helper kullanıp sıcaklık limiti koyuyorum.beleş oğlu beleş yav yapışın direkt bedava harbiden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
g helper kullanıyor musunuz hocam? bir de laptop standı?
hocam o zaman biraz fazla ısınıyor gibi geldi bana. çünkü 30 watt limitle 80 derece üstüne çıkmıyordu benim izlediğim testlerdeLaptop standım var hocam sadece yükseltme amacıyla kullanıyorum. Asus kontrol merkezi gereksiz yoruyor laptopu o yüzden g-helper kullanıp sıcaklık limiti koyuyorum.
Off ya biraz düşünme faslım olsaydı keşke. Düşünmeden alınıcak fırsatta 32k da az değil :/ .Gece indirimi, sabah kalkar.
Aynı laptopu 40k ya aldım, şimdi bitane daha aldım. Al geçOff ya biraz düşünme faslım olsaydı keşke. Düşünmeden alınıcak fırsatta 32k da az değil :/ .
Sizde sıcaklıklar ne durumda hocam?, bende 85-90 arası.Aynı laptopu 40k ya aldım, şimdi bitane daha aldım. Al geç![]()
Hocam ihtiyacın varsa al fırsat diye alma bence. Benim durum daha kötü. 5600lü masaüstünü am5e geçirecektim 7600x var elimde anakart var şimdi düşünüyorum bunu alsam mı diye.Off ya biraz düşünme faslım olsaydı keşke. Düşünmeden alınıcak fırsatta 32k da az değil :/ .
Allah bereket versin hocamAynı laptopu 40k ya aldım, şimdi bitane daha aldım. Al geç![]()
100klık kredi kartının 10k limiti var.Allah bereket versin hocam.