❌İndirim Bitti! YAPIŞ Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060 32.799 TL

Bonus’a 3 taksitle kart limitini nakite çevirmek için alsam saçma mı olur? Alınan fiyata gider mi acaba?
Giderr 😂😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bedava beleş.

4050 versiyonu da gayet iyi fiyatta:
https://www.vatanbilgisayar.com/asu... 213536"] Giderr 😂😂😂 [/QUOTE] Kaptım bı tane

Bedava beleş.

4050 versiyonu da gayet iyi fiyatta:
Kaç günü daha var hocam?

beleş oğlu beleş yav yapışın direkt bedava harbiden.

g helper kullanıyor musunuz hocam? bir de laptop standı?
Laptop standım var hocam sadece yükseltme amacıyla kullanıyorum. Asus kontrol merkezi gereksiz yoruyor laptopu o yüzden g-helper kullanıp sıcaklık limiti koyuyorum.

1752090859253.webp

16/512, Windows 11 işletim sistemi olması da bu fiyata önemli detaylar.

Laptop standım var hocam sadece yükseltme amacıyla kullanıyorum. Asus kontrol merkezi gereksiz yoruyor laptopu o yüzden g-helper kullanıp sıcaklık limiti koyuyorum.
hocam o zaman biraz fazla ısınıyor gibi geldi bana. çünkü 30 watt limitle 80 derece üstüne çıkmıyordu benim izlediğim testlerde

R5 7535HS/4050 olanı kullanıyorum 1 senedir, çok güzel cihaz ama 85-90 çıkabiliyor işlemcisi.

Aynı laptopu 40k ya aldım, şimdi bitane daha aldım. Al geç :D
Sizde sıcaklıklar ne durumda hocam?, bende 85-90 arası.

Off ya biraz düşünme faslım olsaydı keşke. Düşünmeden alınıcak fırsatta 32k da az değil :/ .
Hocam ihtiyacın varsa al fırsat diye alma bence. Benim durum daha kötü. 5600lü masaüstünü am5e geçirecektim 7600x var elimde anakart var şimdi düşünüyorum bunu alsam mı diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri