İPhone 15 pil çok hızlı bitiyor

Emir Akdu

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar 4 gün önce iPhone 15 cihaz aldım .Şarjı çok hızlı bir şekilde tükeniyor , 3 4 dakikalık bir sosyal medya gezmemde şarj 1 azalıyor. Baktığım birkaç forum da bir süre daha beklenmesi gerektiğini pilin kalibre olacağını söylediklerini gördüm .Böyle bir durum gerçekleşir mi yoksa servis veya garantiye başvurmalı mıyım ?

Merhabalar 4 gün önce iPhone 15 cihaz aldım .Şarjı çok hızlı bir şekilde tükeniyor , 3 4 dakikalık bir sosyal medya gezmemde şarj 1 azalıyor. Baktığım birkaç forum da bir süre daha beklenmesi gerektiğini pilin kalibre olacağını söylediklerini gördüm .Böyle bir durum gerçekleşir mi yoksa servis veya garantiye başvurmalı mıyım ?
4 dakikada %1 demek kabaca 7 saat ekran süresi demek anormal bir durum göremedim.

4 dakika -> %1
60 dakika -> %15
6 saat Instagram -> %90

Yani kalibrasyon sonrası daha da iyileşebilir fakat Instagram zaten çok fazla şarj yiyen bir uygulamayken 6.5 saat ekran süresi vermesi normal değil mi?

4 dakikada %1 demek kabaca 7 saat ekran süresi demek anormal bir durum göremedim.
Hiç hesaba vurmamıştım bu şekilde video izlerken bile 4 5 şarjın gitmesi garibime gittiği için sormak istemiştim teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 dakika -> %1
60 dakika -> %15
6 saat Instagram -> %90

Yani kalibrasyon sonrası daha da iyileşebilir fakat Instagram zaten çok fazla şarj yiyen bir uygulamayken 6.5 saat ekran süresi vermesi normal değil mi?
Genel olarak sadece instagram üzerinde değil çoğu uygulama da böyle özellikle arka plan da şarkı dinlerken . Android bi cihazdan geçtiğim için belki de garipsemiş olabilirim bu durumu teşekkürler açıkladığınız için

İphone genel batarya problemi var 5000mah yapacakmiş bu yeni cikacak olanda o zaman kurtarir gibi

Geri