Cloud III Wireless vs Arctis Nova 5

Enes_96

80+
Reaksiyon skoru
7
Dostlar bu iki kulaklık arasında kaldım. Aldığımda bana aynı fiyata mâl olacaklar. Oyun amaçlı kullanacağım, FPS oyunu olarak Cs2 oynarım ve ses kasmak benim için önemli. Ek olarak oyun oynarken müzik dinlemeyi sevdiğim için oradaki performansı da benim için önemli diyebilirim. Taşınabilirliği de benim için bir kriter. Tasarımından ve taşınabilirlik avantajından dolayı Nova 5 e daha yakınım ancak Cloud III'ü öven çok kişi gördüğüm için sizlere danışmak istedim. İyi forumlar.

Nova 5 bu kullanıma daha uygun.

Nova 5 şaibeli geldi piyasaya. Kiminde ufak bir zırıltı var, kiminde sesi boğuk, kimi için ses performansı memnun etmiyor. 4.4k fiyata alınabilir ancak ayar yapmak gerekebilir, kendi uygulamasından eqolayzer ayarı yapılırsa daha iyi hâle gelir, internette paylaşanlar da var. Bunun dışında; kablolu kullanım hariç çoğu yönüyle eksiksiz denebilir.
İlk 4 cümledeki sorunlar son zamanlarda fazla bahsedilmiyor, ilk zamana göre daha oturaklı hâle gelmiş olabilir. Ortak kullanıma hitap etmesinden ötürü her kullanım için çok iyi performans vermesinden ziyade beğenilecek performans verir, HyperX kadar rekabetçi oyunlardaki ses/yön tayini iyi olmayabilir ancak yine de memnun eder, HyperX'e nazaran da müzik performansı daha da iyidir. Kumaş ped olması, 260 gram civarında hafifliği, SteelSeries'in konfor odağı, bluetooth olması tek tük seçeneklerden yapıyor.

2 kulaklığıda kullandım ama nova 5 bende daha ağır basıyor ve halen kullanıyorum

Nova 5 i 1 hafta 10 gün deneyimledim arkadaşım kullanıyor. Nova 5 müzikte falan daha güzel ama oyunda cloud 3 ile yarışacak seviyede değil özellikle fpslerde. Tam adres veriyor kulaklık resmen.
EQ ile oynadım ettim çok anlamasam da ama bir türlü doyurmadı müzikte kötü cloud 3.

İlk 4 cümledeki sorunlar son zamanlarda fazla bahsedilmiyor, ilk zamana göre daha oturaklı hâle gelmiş olabilir. Ortak kullanıma hitap etmesinden ötürü her kullanım için çok iyi performans vermesinden ziyade beğenilecek performans verir, HyperX kadar rekabetçi oyunlardaki ses/yön tayini iyi olmayabilir ancak yine de memnun eder, HyperX'e nazaran da müzik performansı daha da iyidir. Kumaş ped olması, 260 gram civarında hafifliği, SteelSeries'in konfor odağı, bluetooth olması tek tük seçeneklerden yapıyor.
4.8k şuan bu kulaklık için nasıl bir fiyat sizce ?

Dostlar bu iki kulaklık arasında kaldım. Aldığımda bana aynı fiyata mâl olacaklar. Oyun amaçlı kullanacağım, FPS oyunu olarak Cs2 oynarım ve ses kasmak benim için önemli. Ek olarak oyun oynarken müzik dinlemeyi sevdiğim için oradaki performansı da benim için önemli diyebilirim. Taşınabilirliği de benim için bir kriter. Tasarımından ve taşınabilirlik avantajından dolayı Nova 5 e daha yakınım ancak Cloud III'ü öven çok kişi gördüğüm için sizlere danışmak istedim. İyi forumlar.
yakın zamanda ben de kulaklık aldım bu sebeple iyi araştırdım, BENCE cloud 3 ün en iyi yanı ve tek özelliği 120 saat kablosuz kullanım sunması, nova 5 her açıdan daha iyi bir ürün, ayrıca görüntüsü hacmi sebebiyle dışarıda kullanıma daha uygun

Nova 5 ikiye katlar c3 ü

5 aydır c3 wireless kullanıyorum memnunum parça kalitesi ve şarjı 2 hafta gittiği oluyor rahat kulaklık mikrofonu gayet yeterli sadece ben ses kalitesine ısınamadım başta stok haline dolby programıyla ayar çektim farklı bir kulaklık gibi oldu şu an memnunum kullanıyorum tavsiye ederim

Fikirleriniz için teşekkürler dostlar. Garibime giden şey bir kısım Nova 5 için çok daha iyi derken bir kısmın direkt Cloud III al demesi. Kulaklık gerçekten göreceli bir şey. Genel özelliklere bakınca Nova 5 şarj süresi dışında daha kullanışlı duruyor. Fikir belirtenler olursa konuyu takipte olacağım, bu gece sipariş vermeyi düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yakın zamanda ben de kulaklık aldım bu sebeple iyi araştırdım, BENCE cloud 3 ün en iyi yanı ve tek özelliği 120 saat kablosuz kullanım sunması, nova 5 her açıdan daha iyi bir ürün, ayrıca görüntüsü hacmi sebebiyle dışarıda kullanıma daha uygun
Siz ne kullanıyorsunuz hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,807
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri