🔥İndirim Soundcore by Anker Boom 2 Bluetooth Hoparlör 3999TL

Ankerin bataryalı ürünlerinden uzak durmanızı öneririm, liberty 3 pro cihazımın pili 1 sene içinde ölmüştü garantiye gönderdiğimde kullandıkça kapasitesinin düşmesi normal dendi :D Normaşde 6-7 saat gitmesi gerekirken 10 dakika gidiyor ama normalmiş :)

Ankerin bataryalı ürünlerinden uzak durmanızı öneririm, liberty 3 pro cihazımın pili 1 sene içinde ölmüştü garantiye gönderdiğimde kullandıkça kapasitesinin düşmesi normal dendi :D Normaşde 6-7 saat gitmesi gerekirken 10 dakika gidiyor ama normalmiş :)
Benim R50i de de piller ölüyor ufaktan, 10 saat falan diyorlar ama 1 saat anca gidiyor pil. Bu ankerle alakalı bir şey mi her markada böyle sanıyordum ben.

Almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım....
İhtiyacım yok ama almamalıyım :D

Şaka bir yana pek indirim yok gibi ya, 4-4.3 bandında diğer satıcılarda da.

Almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım....
İhtiyacım yok ama almamalıyım :D

Şaka bir yana pek indirim yok gibi ya, 4-4.3 bandında diğer satıcılarda da.
indirim var diye mediamarkt falan da dusurmus fiyatini 5.6k civarindaydi tekrar yukselir. fiyat rekabetlerini izlemek cok zevkli herkes dusurmek zorunda kaliyo

Soundcore Motion + aldım 16 gün önce 5000 TL'den. Dipses, jak ile daha da artıyor ve çatlama patlama mevcut. Anker de sorunu kabul ediyor ama ürünün orijinal hali sorunla beraber üretiliyor deyip sorundan saymıyor garip. İade ile uğraşıyorum, bakalım... Enayı gibi hissediyorum kendimi gerçekten. Aldıktan 1 gün sonra fiyatlar çatır çatır düşmeye başladı, 5k dan 3.2k ya... Garip, demek ki neymiş, satılabiliyormuş bu fiyatlara da gayet. Şu çinlilerden hiçbir şey almamak lazım da işte. Piyasa onların elinde. Malzeme kalitesi var, ses kalitesi var ama ne hikmetse nihai ürün çöp. BYD gibi...

Soundcore Motion + aldım 16 gün önce 5000 TL'den. Dipses, jak ile daha da artıyor ve çatlama patlama mevcut. Anker de sorunu kabul ediyor ama ürünün orijinal hali sorunla beraber üretiliyor deyip sorundan saymıyor garip. İade ile uğraşıyorum, bakalım... Enayı gibi hissediyorum kendimi gerçekten. Aldıktan 1 gün sonra fiyatlar çatır çatır düşmeye başladı, 5k dan 3.2k ya... Garip, demek ki neymiş, satılabiliyormuş bu fiyatlara da gayet. Şu çinlilerden hiçbir şey almamak lazım da işte. Piyasa onların elinde. Malzeme kalitesi var, ses kalitesi var ama ne hikmetse nihai ürün çöp. BYD gibi...
Ben de kullanıyorum baya uzun bir süredir. Dip sesi siz diyene kadar unutmuştum hiç fark etmedim bile. Patlama çatlamadan kastınız nedir? Ufak bı ekolayzır ile muhteşem oluyor. Jaklı kullanımı evet kötü katılıyorum. Aldığınız fiyat epey yüksek ama suanki fiyatına değer kesinlikle.

Alinir mi arkadaslar bu fiyata. Cok kararsiz kaldim. Flip 6 var bende bataryasi olmeye basladi

Bende de aynı hoparlor var 2 yıldır hem pcde jakla hem de telefondan bluetoothla kullanıyorum. Jakla belli bi dip ses var hoparlorden sesi kısıp pcden arttırınca azalıyor. Bluetoothla nerdeyse yok gibi

Bende eskiden 2 saat 30 dakika olduğunda battery low uyarısı verirdi. Şimdi 2 saat olmadan veriyor. Servise vereli 1 buçuk sene oldu. Serviste bataryası değişmedi ama işte göya yazılım atmışlar cihaza. Sadece sıfırlamışlar başka bişey yapmamışlar. Benim sorunum S21 (exynos işlemcide) kopma sorunu, Müzik dinlerken aniden sesin gidip hemen gelmesi sorunu vardı. LDAC modunda bu oluyordu. LDAC modunda olmayıp normal moda alınca da seste müzik kalitesinde bozulmalar oluyordu. Çok yüksek ihtimal Exynos'dan dolayı oluyor. Başka cihazlarda kullanınca olmuyordu. Servise vereceğim garantisi bitmeden. Pilini değiştirsinler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı hoparlör bendede var. İlk aldığım zamanlarda Full ses kullanırken (tabi genelde notebook'a bağlı olurdu) Hiç çatlama yapmazdı. Şimdi Telefonda çatlama sorunu bazen geliyor bazen gelmiyor. Anlamadım gitti. Suya sokmadık etmedik. Ama bu sorunu dediğim gibi telefonlarda yapıyor. Özellikle iphonelarda. Aynı müziği iphone ile açınca bayağı bir bağırıyor çok fazla sesi var. Ama Android'de açınca bir tık daha kısılıyor ses. PC de henüz patlama çatlama hiç denk gelmedim.

Son düzenleme:
Bende de aynı hoparlor var 2 yıldır hem pcde jakla hem de telefondan bluetoothla kullanıyorum. Jakla belli bi dip ses var hoparlorden sesi kısıp pcden arttırınca azalıyor. Bluetoothla nerdeyse yok gibi
Aynı şekil durum, jak takılıyken çıt pıt sesler de geliyor. Serviste şimdi bakalım, Mediamarkt çalışanı da ilk kez karşılaştığını söylüyor. Teşhirdeki üründe de var, gidince baktım. Fark edememiş oradaki. Uygulamadan kıs pcden aç yapıyordum ben de dipsesi en aza indirmek için de arkadaş ben bu cihazı bu şekilde kullanmak için bunları bilerek almadım.

Bende eskiden 2 saat 30 dakika olduğunda battery low uyarısı verirdi. Şimdi 2 saat olmadan veriyor. Servise vereli 1 buçuk sene oldu. Serviste bataryası değişmedi ama işte göya yazılım atmışlar cihaza. Sadece sıfırlamışlar başka bişey yapmamışlar. Benim sorunum S21 (exynos işlemcide) kopma sorunu, Müzik dinlerken aniden sesin gidip hemen gelmesi sorunu vardı. LDAC modunda bu oluyordu. LDAC modunda olmayıp normal moda alınca da seste müzik kalitesinde bozulmalar oluyordu. Çok yüksek ihtimal Exynos'dan dolayı oluyor. Başka cihazlarda kullanınca olmuyordu. Servise vereceğim garantisi bitmeden. Pilini değiştirsinler.

Aynı hoparlör bendede var. İlk aldığım zamanlarda Full ses kullanırken (tabi genelde notebook'a bağlı olurdu) Hiç çatlama yapmazdı. Şimdi Telefonda çatlama sorunu bazen geliyor bazen gelmiyor. Anlamadım gitti. Suya sokmadık etmedik. Ama bu sorunu dediğim gibi telefonlarda yapıyor. Özellikle iphonelarda. Aynı müziği iphone ile açınca bayağı bir bağırıyor çok fazla sesi var. Ama Android'de açınca bir tık daha kısılıyor ses. PC de henüz patlama çatlama hiç denk gelmedim.
Bağlı olsun olmasın, cihaz açılınca zar zor duyulur tıslama mevcut. Jak ile bağlayınca ses düzeyine göre artıyor. Cihazlarda bluetoothla ne kadar ayrım yapıyor bilmiyorum ama jak ve şarj takılıyken 40watta çıkıyor olması lazım hoparlör. O zaman kullanan da bu neymiş diyor. Ama aldığım fiyatı ve cihazdaki sorunları göz önüne getirecek olursak, değmez. He bir de şu var, ben bilgisayar için aldığımı söyledim çalışana ama, bana mobil cihaz sattı. İade edersem Edifier R1700BTS geliyor Allah'ın izniyle.

Ben de kullanıyorum baya uzun bir süredir. Dip sesi siz diyene kadar unutmuştum hiç fark etmedim bile. Patlama çatlamadan kastınız nedir? Ufak bı ekolayzır ile muhteşem oluyor. Jaklı kullanımı evet kötü katılıyorum. Aldığınız fiyat epey yüksek ama suanki fiyatına değer kesinlikle.
Reis patlama çatlama dediğim, jakı taktım, bir kere dipses arttı. Bunda hemfikiriz, jak takılı forumda geziyorsun mesela şu anda olduğu gibi. Çıt pıt sesler çıkarıyor olduğu yerde hoparlör. He bu arada çok farklı EQ ayarları denedim. Sağdaki 3-4 ayarı fulleyip diğerlerini kısın bir de cihaz sesini fulledin mi jak takılıyken ohh mis en yüksek White Noise öyle geliyor, uyutmaz artık. Mobil cihaz ve sorunlu olduğu için 3.3k lık şimdiki fiyatına da değer diyemiyorum. Bataryaları hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor Anker cihazların.

Son düzenleme:
hocam böyle bişey alana kadar benzer rakamlara jbl almak daha mantıklı geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,997
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri