❌İndirim Bitti! Qcy GTS akıllı saat premium özel 399TL

Hep o honor yaptı ne yaptıysa. Kendime bir tane alayım dedim, çocuklar gördü. Onun için bundan da iki tane istedim. Evde de iki tane mi band çakması var. Teknoloji çöplüğüne doğru gidiyoruz. :blobdance:

Hep o honor yaptı ne yaptıysa. Kendime bir tane alayım dedim, çocuklar gördü. Onun için bundan da iki tane istedim. Evde de iki tane mi band çakması var. Teknoloji çöplüğüne doğru gidiyoruz. :blobdance:
Valla bende aynı şekil önce bunlar yeter yeter diye diye qcy falan ucuz olanlardan 2 3 tane aldım sonra gittim Samsung aldım öbürleri boşa çıktı mi band falanda var duruyor öyle

Valla bende aynı şekil önce bunlar yeter yeter diye diye qcy falan ucuz olanlardan 2 3 tane aldım sonra gittim Samsung aldım öbürleri boşa çıktı mi band falanda var duruyor öyle
O yolda gidersek iş garmine doğru gidiyor. Son nokta o olacak sanırım.

Bileklikte Spor takip uyku takip yaparsın saatte bunlara ek olarak telefon görüşmesi de yapabilirsin
Bu saatte ne kadar saglikli görüşme yapabilirsin ki olmus olmamis bi farki yok

Gs modelini kullanıyorum çevreme de hep hediye aldım gerçektten güzel saat öneririm

Öyle olsun hocam denemeden yorum yapmanız pek mantıklı değil
Bir cok muadili elimden gecti eger gercekten samsung apple vs gibi ust duzey degilse is gormuyolar sirf ozellik kalabaligi olsun diye konulan seyler

Ben aldım bu saati, ekran kalitesi ve dokunmatik leş ama insanlar apple watch sanıyor. Smart band kullanmaktan iyidir, sadece kordunu için bile alınır. 22mm kaliteli kordonlar aynı fiyat zaten. Galaxy Watch 46mm kullandım 2-3 sene, sabah şarjdan alıp akşam şarja koyuyordum yetmesi için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,378
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri