Valla bende aynı şekil önce bunlar yeter yeter diye diye qcy falan ucuz olanlardan 2 3 tane aldım sonra gittim Samsung aldım öbürleri boşa çıktı mi band falanda var duruyor öyleHep o honor yaptı ne yaptıysa. Kendime bir tane alayım dedim, çocuklar gördü. Onun için bundan da iki tane istedim. Evde de iki tane mi band çakması var. Teknoloji çöplüğüne doğru gidiyoruz.![]()
O yolda gidersek iş garmine doğru gidiyor. Son nokta o olacak sanırım.Valla bende aynı şekil önce bunlar yeter yeter diye diye qcy falan ucuz olanlardan 2 3 tane aldım sonra gittim Samsung aldım öbürleri boşa çıktı mi band falanda var duruyor öyle
Samsung watch 7 den memnunum hocam bi saate 40 50.000 de vermem ya hereldeO yolda gidersek iş garmine doğru gidiyor. Son nokta o olacak sanırım.
Bu saatte ne kadar saglikli görüşme yapabilirsin ki olmus olmamis bi farki yokBileklikte Spor takip uyku takip yaparsın saatte bunlara ek olarak telefon görüşmesi de yapabilirsin
Öyle olsun hocam denemeden yorum yapmanız pek mantıklı değilBu saatte ne kadar saglikli görüşme yapabilirsin ki olmus olmamis bi farki yok
Bir cok muadili elimden gecti eger gercekten samsung apple vs gibi ust duzey degilse is gormuyolar sirf ozellik kalabaligi olsun diye konulan seylerÖyle olsun hocam denemeden yorum yapmanız pek mantıklı değil