D.O.C.P Nedir?? (ACİL)!!!!!

WretcheR

80+
Reaksiyon skoru
126
Herkese Merhaba Donanım Arşivi Sistem 2 Almıştım Bios Ayarına Giridim Ram Frekansı 2133 Mhz Yazıyordu D.O.C.P Diye Bir Ayar Vardı Bios Menüsünde Orada Onu Açarsam 3000 Mhz Olacağı Yazdı Açtım Dxdiag'a da Girdim Bios 2006 Yazıyordu Garanti Dışı Yapar Mı D.O.C.P Veya Zararı Varmıdır Normalde 3000 Mhz CL 16 Ram Niye 2133 Mhz Yazıyor Acil Garantiyi İptal Ediyorsa İptal Edicem Overclock'u Ramler Corsair Vengeance 3000 Mhz DDR4 Ram

Hiçbir zararı yok. Bellek hız aşırtma profili bahsettiğiniz şey.

Ac tabii yoksa 3000mhz olmaz

Dostum bir zararı yok, garanti dışı falan da yapmaz, rahatlıkla açabilirsin.

Öyle olur zaten, D.O.C.P. açmadan 3000 MHz'de kendi kendine çalışmaz zaten.
Garantiden Çıkmaz Yani D.O.C.P Çalışmıyordu Profil 1'e Aldım 2133 Mhz Olacaktı Normalde Kendileri Yapmaları Gerekmiyor Mu?

Ah benim masum çocuğum. Açabilirsin sorun olmaz :giggle:

Garant
Kendileri umursamazlar ki dostum, sen aç, dünyanın sonu değil yani, basit bir şey.
Açtım Sadece Garanti Dışı Yaparmı Sisteme Zararı Veya Ekstra Isı Kaybı Olur Mu Merak Ettim Mhz Fps Yükseltir Mi? Veya 2133 Mhz İle 3000 Mhz Arasında Ne Fark Var?

Garant

Açtım Sadece Garanti Dışı Yaparmı Sisteme Zararı Veya Ekstra Isı Kaybı Olur Mu Merak Ettim Mhz Fps Yükseltir Mi? Veya 2133 Mhz İle 3000 Mhz Arasında Ne Fark Var?
Yapmaz :giggle:

Garant

Ya kardeşim garanti dışı bırakmaz, ne kıymetli garantin varmış la!
FPS yükseltir dostum, bariz bir fark olur.

Ya kardeşim garanti dışı bırakmaz, ne kıymetli garantin varmış la!
FPS yükseltir dostum, bariz bir fark olur.
Çünkü Kasada Sıkıntı Var Garantiye Götürünce Sorun Çıkartmasınlar Diye Dedim Corsair Spec Delta Rgb Öndeki 3 Fanın Biri Çalışmıyor Ortadaki

Çünkü Kasada Sıkıntı Var Garantiye Götürünce Sorun Çıkartmasınlar Diye Dedim Corsair Spec Delta RGB Öndeki 3 Fanın Biri Çalışmıyor Ortadaki
Dostum öndeki fanların bağlandığı çoklayıcı kabloyu kontrol et, o yüzden dönmüyor olabilir, bozuk da olabilir.

Bu Konudada Yardım Edermisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum öndeki fanların bağlandığı çoklayıcı kabloyu kontrol et, o yüzden dönmüyor olabilir, bozuk da olabilir.
2 Adet Ekran Kartına Giren Kablo Vardı Ama Sadece 1 Giriş Var 2 Kabloyuda Denedik Bir Türlü Olmadı Elinle Döndürüyorsun Kendi Çok Sallanıyor Ve Doğru Düzgün Hızda Dönmüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri