44199₺ CASPER Excalibur G870 i7-13620H 32GB - 5060

Taksit seçeneklerini görebilmeniz için önce plus satın almanız lazım. Plus ile beraber laptopu sepete ekleyince fiyat düşüyor ama taksit seçenekleri çıkmıyor
Şimdi plus aldım hocam qnb trendyol başvurusu yaptım onu bekliyorum hala aramadılar

Şimdi plus aldım hocam qnb trendyol başvurusu yaptım onu bekliyorum hala aramadılar
Qnb nin mobil uygulamasını kullanıyorsan seni aramalarını beklemeden girip kontrol edebilirsin kartın onaylandığı mesajı çok geç geliyor. Bana mrsaj geldiğinde çoktan satın almıştım, sanal kart aktif olmuştu sözleşmeleri onayladıktan sonra.

hoparlör çok kötü.
Ms değeri 20-25 olmalı. Ghosting var
Kasa kalitesi güzel.
Sogutması 90-95 derece de tutuyor işlemciyi.

Bu cihazı alanlar herhangi bir adaptive sync teknolojisi kullanılabiliyor mu deneyen var mı? En azından kendi ekranında kullanılamıyorsa bile Type c çıkışı ile uyumlu bir monitörde kullanılabiliyor mu?

Qnb nin mobil uygulamasını kullanıyorsan seni aramalarını beklemeden girip kontrol edebilirsin kartın onaylandığı mesajı çok geç geliyor. Bana mrsaj geldiğinde çoktan satın almıştım, sanal kart aktif olmuştu sözleşmeleri onayladıktan sonra.
Hocam tam olarak nereye girmem lazım uygulamada

hoparlör sesi iyi değil
ms değerleri 15 20 diyebiliriz.
cyberpunk 220 FPS ile ekran kartı 95 w çekerken sıcaklık 80 derece

Bu fiyata sıcaklıkları çok iyi
ısınmıyor aşırı derecede

hoparlör sesi iyi değil
ms değerleri 15 20 diyebiliriz.
cyberpunk 220 FPS ile ekran kartı 95 w çekerken sıcaklık 80 derece

Bu fiyata sıcaklıkları çok iyi
ısınmıyor aşırı derecede
Ben de aldım da sorunlu cihaz geldi sanırım.1500 ms ping aliyorum wi fi ve ethernet ile hızlar da çok düşük

beyler ben casperi bilmiyorum ama 60k bandında gamegaraj slayer var. watt limitli kullanırsanız sizi sıcaklık olarak üzmez. ayrıca watt limitini kaldırsanız bile fps neredeyse oynamıyor değişen bir şey yok.

Son düzenleme:
beyler ben casperi bilmiyorum ama 60k bandında gamegaraj slayer var. watt limitli kullanırsanız sizi sıcaklık olarak üzmem. ayrıca watt limitini kaldırsanız bile fps neredeyse oynamıyor değişen bir şey yok.
gamegaraj sistem tabii çok iyi
44K bandına casper daha iyi
60K çıkan adam tabii casper almasın

Geri