Taksit seçeneklerini görebilmeniz için önce plus satın almanız lazım. Plus ile beraber laptopu sepete ekleyince fiyat düşüyor ama taksit seçenekleri çıkmıyorHocam nasıl görünmüyor taksit seçenekleri
Taksit seçeneklerini görebilmeniz için önce plus satın almanız lazım. Plus ile beraber laptopu sepete ekleyince fiyat düşüyor ama taksit seçenekleri çıkmıyorHocam nasıl görünmüyor taksit seçenekleri
Şimdi plus aldım hocam qnb trendyol başvurusu yaptım onu bekliyorum hala aramadılarTaksit seçeneklerini görebilmeniz için önce plus satın almanız lazım. Plus ile beraber laptopu sepete ekleyince fiyat düşüyor ama taksit seçenekleri çıkmıyor
Qnb nin mobil uygulamasını kullanıyorsan seni aramalarını beklemeden girip kontrol edebilirsin kartın onaylandığı mesajı çok geç geliyor. Bana mrsaj geldiğinde çoktan satın almıştım, sanal kart aktif olmuştu sözleşmeleri onayladıktan sonra.Şimdi plus aldım hocam qnb trendyol başvurusu yaptım onu bekliyorum hala aramadılar
Hocam tam olarak nereye girmem lazım uygulamadaQnb nin mobil uygulamasını kullanıyorsan seni aramalarını beklemeden girip kontrol edebilirsin kartın onaylandığı mesajı çok geç geliyor. Bana mrsaj geldiğinde çoktan satın almıştım, sanal kart aktif olmuştu sözleşmeleri onayladıktan sonra.
Ben de aldım da sorunlu cihaz geldi sanırım.1500 ms ping aliyorum wi fi ve ethernet ile hızlar da çok düşükhoparlör sesi iyi değil
ms değerleri 15 20 diyebiliriz.
cyberpunk 220 FPS ile ekran kartı 95 w çekerken sıcaklık 80 derece
Bu fiyata sıcaklıkları çok iyi
ısınmıyor aşırı derecede
Kartlar menüsünde kredi kartı başvuru & başvuru gözlem kısmından kontrol edebilirsinHocam tam olarak nereye girmem lazım uygulamada
Bu watt limiti nasıl ayarlanırbeyler ben casperi bilmiyorum ama 60k bandında gamegaraj slayer var. watt limitli kullanırsanız sizi sıcaklık olarak üzmem. ayrıca watt limitini kaldırsanız bile fps neredeyse oynamıyor değişen bir şey yok.
gamegaraj sistem tabii çok iyibeyler ben casperi bilmiyorum ama 60k bandında gamegaraj slayer var. watt limitli kullanırsanız sizi sıcaklık olarak üzmem. ayrıca watt limitini kaldırsanız bile fps neredeyse oynamıyor değişen bir şey yok.
Hocam 16 gb ram 1 tb ssd olanı aldım yeterli olur mu sizce eğer ileride gerekirse bir 16 daha alırım diye düşündümgamegaraj sistem tabii çok iyi
44K bandına casper daha iyi
60K çıkan adam tabii casper almasın