Hevesimi gidermeli miyim?

M.Light

80+
Reaksiyon skoru
180
Belki 5 yıldır belki daha uzun süredir akıllı saat istiyordum ama, param yoktu.
Huawei akıllı bileklik alıp bir kaç ayda sıkılmıştım ama gerçek bir akıllı saati hala daha arzuluyordum.
Şu an ihtiyacım olmayan para var ve hala çok fazla akıllı saat istiyorum..
Aldıktan sonra sonra belki pişman olacağım, 256gb SD kart aldım dün sadece hevesten evet bunuda 1 yıldır istiyordum o zaman 64gb SD kart almıştım daha anca 40gb dolu bana fazlasıyla yetiyor ama 256 GB olmasını istiyordum SD karta heves etmiş olamaz mıyım? Ettim işte aldım ve dolapta duruyor iyisinden aldım işime yarar bir gün. Ama biraz da pişmanım saatin de buna benzemesini istemiyorum..
Samsung watch 7 alacağım 11 k dan 5k ya düşmüş ve çok güzel.
almazsam BTC ye atar unuturum.

yaş kaç bir gelir var mı ?
21, birikimlerim var aktif bir gelir yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

al gitsin yarın ölü müyüz diri miyiz belli değil zaten
Özel harekat guardian da alayım mı peki onu da arzuluyordum uzun zamandır
Gece marketinde gelmiş 1300 VP civarı fkdldmdnfnfldlcmdlşdmgmfldö

Son düzenleme:
Şimdi bi gelirim olsun diye bekleyecekem zaten en az 5 6 yıl daha beklemem gerekecek.. o zamana kadar hevesim mi kalır ben mi kalırım?
O 5k yı BTC ye atsam %100 değerlense olacağı 10k, kafamda kurduğuma keşke alsaymışım dediğime içimde kaldığına değmez..
Alıyım en iyisi.

Akıllı saatte en kullanışsızı Samsung bence, ben de indirimli diye almıştım ama hiç kullanamadım sayılır, adamlar saat değil kola takılan telefon yapmış bu da kullanışlı olmuyor.
dan kastınız pilin dayanmaması herhalde?

Telefondan daha kullanışlı bir şey varsa o da bilekte taşınan telefondur. Şarjı 1.5 gün gidiyor diye biliyorum benim için hiç sorun değil.
ben her akşam şarja takarım.
Samsung 65w 3 çıkışlı adaptör var onu da heves etmiştim evet heves ettim o zaman lazım değildi ama bir gün lazım olacağını biliyordum. SAMSUNG Tabletimi VE YİNE SAMSUNG telefonumu VE AKSİ DÜŞÜNÜLEMEZ ALIRSAM KESİNLİKLE SAMSUNG OLACAK OLAN saatimi takacağım her akşam şarj edeceğim her akşam!

Son düzenleme:
dan kastınız pilin dayanmaması herhalde?
Hiçbir anlamda işlevi yok, yapılabilen neredeyse her şey telefonda daha kolay yapılıyor, hiç cebimden telefonu çıkarmak varken saatin ufacık ekranında o uygulamayı açmayı düşünmedim mantıklı da değil zaten. Sadece saate bakmak ve spor özellikleri için iyi ama onu da bundan çok daha ucuz ve şarjı 10 gün giden bileklikle yapabiliyorsun.

Bitcoin yerine vahşi batılı yasuo çeken adamın postu geldi aklıma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,521
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri