buraksyhn1
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
İlk alisverisinizi yaptıysanız A100 kodu ile 856 tlİlk alışverişe de 150 TL indirimle 800 e geliyror
İlk alisverisinizi yaptıysanız A100 kodu ile 856 tlİlk alışverişe de 150 TL indirimle 800 e geliyror
yazım bakim hocam sagolasınnv2 ürünün wd sn3000 den iyi olduğunu sana düşündüren nedirsen pahalı almışssın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amazon muşteri desteklerine yaz hocam. bana da gelmiyordu prime üyesi olduğum halde. temsilciye durumu anlattım. öncelik olarak sizleri daha ön plana alacağız demişleri şimdilerde indirimlere uygun oluyorum
kısasından alman lazımAlıntıyı görüntüle
Buradaki boş slota uyar mı yoksa kısasından mı lazım ?
nays 2000 TL üstü 100 TL iade ediyordu en son ama bi de eva beris kim la lol şampiyonu muGüncelleme 806tl + nays cashback ile 706tlye aldım
Alıntıyı görüntüle
yanında bir iki ıvır zıvır var hocam onların ssini alma gereğini duymadımnays 2000 TL üstü 100 TL iade ediyordu en son ama bi de eva beris kim la lol şampiyonu mu
yazdım diyo ki kasım kampanyası için ilgili birime ilettimyazım bakim hocam sagolasın
manası çok derin olsa gerek ilk kez duyuyorumyanında bir iki ıvır zıvır var hocam onların ssini alma gereğini duymadım
eva beris ismim
Eva normal isim ama soyadım biraz farklı sayılabiliryazdım diyo ki kasım kampanyası için ilgili birime ilettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
manası çok derin olsa gerek ilk kez duyuyorum
Eva normal isim ama soyadım biraz farklı sayılabilir
uygun anakartınaB450 için uygun mu yoksa laptoplar için mi sadece?üstünde laptop resmi var diye