Çözüldü✓ Rtx 5080

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
o ilanlardan biri benim arkadaşımın kartı vatanda fiyat düşmüştü anlık arkadaşım satın aldı iptal ettiler hakem heyetine verdi kazandı o fiyattan 5080 kartı aldı :D
Alakasız bişi soracam da thh ile ben de ürün kazandım ama mail attım dönmediler mağazaya mı gidip alayım arkadasınız nasıl aldı

vatan desteğe sordum anlık indirim vs olabilir diyip geçiştirdiler hiç demiyorlar 77k lik kartı 36 ya sattık vs diye. Dediğiniz gibi de olabilir tabi

Sıfırı 70k civarına düşüyor ara sıra takip edersen. Hırsız malını alma.

Alakasız bişi soracam da thh ile ben de ürün kazandım ama mail attım dönmediler mağazaya mı gidip alayım arkadasınız nasıl aldı
mağazaya gitmen hiçbir şeyi değiştirmeyecek thh ile ilgili konuları genel merkez ilgileniyor valla bende zamanında thhlik oldum vatan ile whatsapptan müşteri hizmetlerine belgeleri ilettim bir hafta içinde dönüş yaptılar şu mağazalarımızda var hangisinden almak istersiniz diye belki yoğunluktan dolayı dönememişlerdir size bişey diyemiyorum onların size ulaşmasını bekleyeceksiniz mecburen

Bunlara nasıl denk geliyorlar gerçekten şaka gibi siteleri botla mı tarıyorlar?

Hırsızlık degil adam parasını verip almış orda onu yapan arkadaş 4 1 fiyatı olmadığı sürece thh bakıyot

Vatan hata yaptığını fark edip siparişi iptal etmiş yeterli değil mi? Her para veren hakkıyla satın almış olmuyor, bahane üretmeye gerek yok.

Vatan hata yaptığını fark edip siparişi iptal etmiş yeterli değil mi? Her para veren hakkıyla satın almış olmuyor, bahane üretmeye gerek yok.
O zaman her indirimli ürünü sonradan iptal etsinler hata yaptık desinler öyle saçmalık mı olur? Ek olarak koskoca vatan ciddi ciddi kontrol bile etmeden bu ürünü sitesinde bu fiyata düşürdü ise haksızdır zarar ettiyse de cebinden verir kendi suçu, alan hakkıyla almış kim ne diyebilir?

O zaman her indirimli ürünü sonradan iptal etsinler hata yaptık desinler öyle saçmalık mı olur? Ek olarak koskoca vatan ciddi ciddi kontrol bile etmeden bu ürünü sitesinde bu fiyata düşürdü ise haksızdır zarar ettiyse de cebinden verir kendi suçu, alan hakkıyla almış kim ne diyebilir?

Güzel kardeşim ürünün fiyatını yanlış girmişler indirim yapmak değil bu. İndirim yapsalar niye hırsızlık bu deyim ki. Bende alırım. 5080 eğer indirimle 36k'ya satılsa ben niye 30k'ya 9070 XT aldım ki? Beklerdim, 3 ayda olsa 5 ayda olsa beklerdim. İmkânı olan herkes beklerdi. Bu indirim değil hata. Hata yapmış insanın malını geri vermemek gasp etmektir, hırsızlıktır. Bu kadar basit.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyopya 5k kulaklığı 500 tl düşürdü sonra bütün siparişleri iptal etti rtx 5080 asus tuf gibi kartı 30k +6k da faturada kdv ile 36 k ya satamazlarlar. Yani bu durum normal bir indirim değil msrp fiyatı 1000 dolar tr de 47k olarak açıklanmıştı başlangıç fiyatı, 36k büyük ihtimal fiyat hayası yaşanmış indirim değil yani

Aynen öyle. Kendi başlarına gelse aynı şey ortalığı ayağa kaldırırlar ama başkasının malı olunca fırsat oluyor, kâr oluyor şu bu oluyor. Ama kimse yanına kâr kalır sanmasın böyle şeyleri.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,402
Üyeler
186,886
Son üye
RhytiaN
Geri