İnternetimi nasıl hızlandırırım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,307
IMG_1525.webp

Bu civarda hızlar alıyorum bazen daha düşük bazen daha yüksek oluyor bunu nasıl hızlandırabilirim taktiği var mı? Fiber altyapı var normalde internet hızımdan memnunum ama bana hızımın fibere göre yavaş olduğunu söylediler o yüzden arttırmak istiyorum.

Hocam videoyu gecerli zaman uzerinden paylastim burada ki registry'den yaptiklarini yapiniz.

Son olarak bu bat dosyasini raw olarak indirin ve otomatik silinmesin diye indirilenlerden belgelere veya masaustune alin yonetici olarak calistirin, islem bitince enter basin CMD kendi kapanir ve pcyi yeniden baslatin en azindan daha stabil, pingi biraz dusurerek kullanabilirsiniz. (run-this-after-netwrok-driver olan bat dosyasini.)

Alıntıyı görüntüle
Bu civarda hızlar alıyorum bazen daha düşük bazen daha yüksek oluyor bunu nasıl hızlandırabilirim taktiği var mı? Fiber altyapı var normalde internet hızımdan memnunum ama bana hızımın fibere göre yavaş olduğunu söylediler o yüzden arttırmak istiyorum.
kankam modemin eskiyse sana fazla internet vermez modemi değiştirmen lazım eğer modem yeniyse internet kablolarını kontrol ettir cat6 veya cat7 kablo kullanman lazım

Bende 1000 megabit turknet var, Bufferbloat testiden A aliyordum bunlar sayesinde A+ oldu.

kankam modemin eskiyse sana fazla internet vermez modemi değiştirmen lazım eğer modem yeniyse internet kablolarını kontrol ettir cat6 veya cat7 kablo kullanman lazım
Modem yeni, kablolar cat 6 ama sadece modeme bağlantı yapıyor ben kablosuz bağlanıyorum internete.

Modem yeni, kablolar cat 6 ama sadece modeme bağlantı yapıyor ben kablosuz bağlanıyorum internete.
kablosuz performansıda yine modem önemli ama fibere 23 24mbps ne kablo ile pcde kaç çıkıyor

Aynen, ben A aliyordum, attiklarimi yapinca A+ oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burada skor ne kadar yuksek ise internetin o kadar stabil ve ping degerlerin dusuk oluyor, hiz sadece gosterge. Ama sonuca da etki ediyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,676
Üyeler
183,323
Son üye
welfez