İnternetimi nasıl hızlandırırım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Senin kullandığın paket kaç mbps? İstersen 1 milyonluk modem al paketin 24 mbps ise daha yüksek alamazsın ki
Fiber internet paketi benim paketim de, videolarda falan donmuyor ama düşğk dediler o yüzden hızlandırmaya çalışıyorum bazen daha yüksek çıkıyor hız ama bazen düşüyor.

Nasıl hızlanır hızlanması lazımsa boşuna yavaş kullanmayım.
Türk telekomu arayacaksın; ulan adi herifler 800lira para alıyorsunuz verdiğiniz internete bak cimri ibibikler adam akıllı hizmet verin yoksa başka firmaya geçerim diyeceksin onlar senin yerine çözecek

kablosuz performansıda yine modem önemli ama fibere 23 24mbps ne kablo ile pcde kaç çıkıyor
Laptopta internet girişi yok kablo boşta duruyor artık bağlayamıyorum bir yere 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk telekomu arayacaksın; ulan adi herifler 800lira para alıyorsunuz verdiğiniz internete bak cimri ibibikler adam akıllı hizmet verin yoksa başka firmaya geçerim diyeceksin onlar senin yerine çözecek
Onlarla mı alakalı ki onlar fiberi çekmiş sonuçta kalanı benle alakalı değil mi benim çözmem gerekmez mi?

Laptopta internet girişi yok kablo boşta duruyor artık bağlayamıyorum bir yere 😀

Onlarla mı alakalı ki onlar fiberi çekmiş sonuçta kalanı benle alakalı değil mi benim çözmem gerekmez mi?
Hocam fibere göre çok kötü bu değerler tek güzel olan pinginiz benim arızalı vdsl alt yapım altta bıraktığım gibi siz karşılaştırın
1752751221399.webp

En fuhuş pakedi vermişler sana. 25/2 800TL gibi bir paket var ya da modem çok kötü. Lütfen sağlayıcı değiştir.

En fuhuş pakedi vermişler sana. 25/2 800TL gibi bir paket var ya da modem çok kötü. Lütfen sağlayıcı değiştir.
Başka altyapı yok Türk Telekom fiber çekti onu kullanıyorum o yüzden.

Hocam fibere göre çok kötü bu değerler tek güzel olan pinginiz benim arızalı vdsl alt yapım altta bıraktığım gibi siz karşılaştırın
Alıntıyı görüntüle
Pingden yana sorunum var asıl, hız yavaş gelmedi ama çok Ping oluyor oyunda 20-90-300-120-20-150 falan diye dalgalanıyor oyun oynanmıyor.

Pingden yana sorunum var asıl, hız yavaş gelmedi ama çok Ping oluyor oyunda 20-90-300-120-20-150 falan diye dalgalanıyor oyun oynanmıyor.
paketinde ki maksimum mbps degeri kac onemli olan paket hızı

Hocam videoyu gecerli zaman uzerinden paylastim burada ki registry'den yaptiklarini yapiniz.

Son olarak bu bat dosyasini raw olarak indirin ve otomatik silinmesin diye indirilenlerden belgelere veya masaustune alin yonetici olarak calistirin, islem bitince enter basin CMD kendi kapanir ve pcyi yeniden baslatin en azindan daha stabil, pingi biraz dusurerek kullanabilirsiniz. (run-this-after-netwrok-driver olan bat dosyasini.)
bunlar ping düşürür mü

Hocam mh yi arayın maximum kaç mbit hız alabileceğiniz sorun birde arıza kaydı açın baksınlar bence sizin internet fiberse eğer pek fibere benzemiyor yani

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri