ARKADAŞLAR FİKİR VERİN

yusoxdxd

80+
Reaksiyon skoru
14
Türk Telekom ilk 6 ay 500 küsur sonraki 12 ay 1070 küsur 1000 Mbps evde internet için aradılar kabul ettim. Mevcutta Türk Net var 500 küsur ödüyorum 50 MBPS. altyapıya fiber yeni geldi biz eski altyapıdayız. Faturada sapma olur mu, Kurulum ücreti olur mu flan diye şüphe duyuyorum şimdi Türk Telekom kalıp TurkNeti mi iptal edeyim.
Bide Henüz kimlik doğurması yapılmadı NFC ile burdan Türk Telekomu iptal edersem ücret öder miyim

Türk Telekom ilk 6 ay 500 küsur sonraki 12 ay 1070 küsur 1000 Mbps evde internet için aradılar kabul ettim. Mevcutta Türk Net var 500 küsur ödüyorum 50 MBPS. altyapıya fiber yeni geldi biz eski altyapıdayız. Faturada sapma olur mu, Kurulum ücreti olur mu flan diye şüphe duyuyorum şimdi Türk Telekom kalıp TurkNeti mi iptal edeyim.
Bide Henüz kimlik doğurması yapılmadı NFC ile burdan Türk Telekomu iptal edersem ücret öder miyim
Ara türk telekomu bana ne kadar hız veriyorsunuz diye sor altyapım sözde 1000lik başka firmadayım aradım dedim bana ne kadar veriyorsunuz gigabite geçmek istiyorum bölgene 720 geliyor sana 200 verebilir o da stabil olmaz hep dalgalanır dedi vazgeçtim

hmm çok paraymış ya ben türktelekomdayım 200mb internet 350tl civarı bi fatura var

Ara türk telekomu bana ne kadar hız veriyorsunuz diye sor altyapım sözde 1000lik başka firmadayım aradım dedim bana ne kadar veriyorsunuz gigabite geçmek istiyorum bölgene 720 geliyor sana 200 verebilir o da stabil olmaz hep dalgalanır dedi vazgeçtim
Hangi aşamada vazgeçtin ben şuan Vazgeçsem ücret öder miyim

Beni de ikilemde bırakan bu 1000 MBPS alamam zaten ne gerek vardı diyom kendi kendime nfc ile kimlik doğrulaması henüz yapılmadı şuan iptal etsem ücret çıkar mı
bir sorun derim olup olmicak şeylere istiyebiliyorlar

Türknet'i iptal etmek zorundasınız zaten. Tt Ve Türksat geçiş yok; yeni abonelik şeklinde.
Kur ücreti zaten tarife içinde.
1000 için 18 ayda aylık 880 gibi. Kaçırmayın bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taahhüt yenilediğin tarih ile alakalı olabilir. Bende peşin ödemeli bir firmada 100 mb vdsl 12 ay boyunca 99.90 a kullandım. Tabii ki ödeme yaptığım tarihle alakalı.😇

Son düzenleme:
Geri