❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bak ilk başta salladığın şey neydi konu 16 hazirağnda eçildi yeav nasıl olsun 10 heziaren da keleğn, o dikiş tutmayınca başka şeye sardın. Çıkar veya çıkmaz demiyorum o tarihin çok daha öncesinden beri gümrükte kalmış olan kargolar var dedim.
konu açıldığında satın alan teslim aldı diyorum hala 10 haziran falan sallıyorsun diyorum değişen bir şey yok. neyse sallamaya devam et

Ne alaka yunexpress 16 haziran'dan önce kargo almıyor muydu? Sen niye bu konuya bağladın. Şikayetvar'da 37 gündür kargosunu almayan var. 11 hazirandan beri bekleyen var.
Hatta arkadaşın kargosu temmuzun 11inde yerel kargo şirketinede verilmiş yorumlarda kendisi belirtmiş hayırlısı bakalım aksiyon alıyorlar sanki dediginiz gibi

aynen knk 10 haziranlılar gümrükten geçecek bugün salla sen inanan çıkar
Dostum inanılmaz birisin , indirimi zaten ben paylaştım , forumda Epomaker firmasının yaptığı indirimleri takip eden en fazla 5 10 kişi vardır ben paylaşmasam acaba indirimi görebilecek miydin? Ayrıca arkadaşların 30 dolar parası yanmasın diye uğraşıyorum , yoksa sadece kendim olsam sağlık olsun der geçiştirirdim.

Madem yavaştan askiyon alıyorlar şu sorunlu gelenler için napıyorlardı ekran sorunlarını çözen bi arkadaş vardı bi de tuş basmama sorununda napıyoruz mail mi atıyoruz firmaya onları konuşalım biraz konu dağılsın gelicek belli ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum inanılmaz birisin , indirimi zaten ben paylaştım , forumda Epomaker firmasının yaptığı indirimleri takip eden en fazla 5 10 kişi vardır ben paylaşmasam acaba indirimi görebilecek miydin? Ayrıca arkadaşların 30 dolar parası yanmasın diye uğraşıyorum , yoksa sadece kendim olsam sağlık olsun der geçiştirirdim.
Dediğim gibi adam bunun için uğraşıyor ztn vebal almak istemiyor hala bok atıyonuz la garipsiniz cidden.

Kanka buna ne sinirlenicem belki anlar diye izah ediyorum hala başka yerlere vuruyor konuyu.
Kendini haklı çıkartmaya çalışıyor işte hocam. Biraz daha gezindikten sonra mear&bear ismi boylemiydi hatırlamıyorum ordanda bir ürün alan birinin ürünü 27sinde gümrüğe takilmis dediğiniz gibi komple uçağa el koymuş adamlar harbili

Kendini haklı çıkartmaya çalışıyor işte hocam. Biraz daha gezindikten sonra mear&bear ismi boylemiydi hatırlamıyorum ordanda bir ürün alan birinin ürünü 27sinde gümrüğe takilmis dediğiniz gibi komple uçağa el koymuş adamlar harbili
5 tondan fazla malzemeye el konmuş zaten, bunu günlerdir adamlar zaten tkaip ediyormuş sadece bazılarını tutmuşlar en son hepsini tuttular. Gümrüktende geçer veya geçmez konusunda yorum yapmadım zaten arkadaşın dediği şeyde haklı olduğunu söyledim.

5 tondan fazla malzemeye el konmuş zaten, bunu günlerdir adamlar zaten tkaip ediyormuş sadece bazılarını tutmuşlar en son hepsini tuttular. Gümrüktende geçer veya geçmez konusunda yorum yapmadım zaten arkadaşın dediği şeyde haklı olduğunu söyledim.
Ellerinize sağlık hocam şöyle 1 ay içerisinde belli olsunda üniversiteden gelirken gelmedi bari işten çıkarken gelsinde oyun oynarken kullanayım su kulaklığı ya 😂 1000tl felan ödemeye razıyım yeterki gelsin su kulaklik trde muadili yok

Ellerinize sağlık hocam şöyle 1 ay içerisinde belli olsunda üniversiteden gelirken gelmedi bari işten çıkarken gelsinde oyun oynarken kullanayım su kulaklığı ya 😂 1000tl felan ödemeye razıyım yeterki gelsin su kulaklik trde muadili yok
İnşallah hayırlısı olsun bakalım. EMİN OLMAMAKLA BİRLİKTE yun bunlarında ödemesini yapıp geçirtecek sonrasında ya bir daha hiç TR'ye dönmeyecek ya uzun aylar sonra dönecek.

İnşallah hayırlısı olsun bakalım. EMİN OLMAMAKLA BİRLİKTE yun bunlarında ödemesini yapıp geçirtecek sonrasında ya bir daha hiç TR'ye dönmeyecek ya uzun aylar sonra dönecek.
Valla hocam çok emin olmamakla birlikte yazısı gördüm şu konuda inşallah bu doğru olurda keyfimize bakarız artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,528
Üyeler
187,695
Son üye
ı mıss her
Geri