Iphone telefon onerisi

khuton

80+
Reaksiyon skoru
14
Iphone 13 pro max almayı düşünüyorum bir telefoncuya sordum temiz bir sorunu değişen yok %83 pili var dedi vatanda a kalite yenilenmiş cihaz 50k ve 128gb telefoncu 256yi 45 bine veriyor ama taksiti yok sizce ne yapmaliyim

Ekler

• 1000014249.webp
    1000014249.webp
    87.4 KB · Hit: 45
  • 1000014250.webp
    1000014250.webp
    89.5 KB · Hit: 40
13 Pro Max çok premium vs evet ama o bütçede 15 plus kovalamanı tercih ederim.
13 Pro Max dersen de 40-41'e almaya çalış, batarya masrafı var.

%83 mü? kaç kral, emin ol prize balı yaşarsın. 2-3 ay sonra zaten bir bakmışsın 80 79 derken 75 i bulmuş.
bu arada telefoncudan 2.el telefon alınmaz nereye gösterirsen göster o telefon dost görünümlü düşmandır. 45k ya git 16e al vatandan ne kafanı yoruyorsun yada git düz 14 düz 13 al
14: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...&utm_medium=seo-product+feed&utm_term=1223356

16e: https://www.vatanbilgisayar.com/iphone-16e-128gb-akilli-telefon-beyaz.html

Yada eşden dosttan 5k borç alabilirsen; (max 2 haftaya ödersin bari rezil olmazsın)

iPhone 15: https://www.vatanbilgisayar.com/iphone-15-128-gb-akilli-telefon-mavi.html

Son düzenleme:
%83 mü? kaç kral, emin ol prize balı yaşarsın. 2-3 ay sonra zaten bir bakmışsın 80 79 derken 75 i bulmuş.
Pro Max'lerde 80 olsa bile idare ediyor. Elimde 77 olan 12 Pro Max var hala iphone 95 pil sağlığı olan 13 gibi pil performansı veriyor.
Pil değiştirilmesi lazım o ayrı olay.

Donanım farklarını ezbere bilmiyorum lakin daha güncel olması açısından, 13 pro max yerine düz 15 128gb şuan 50k bandında internette 0 olarak. Belki bakılabilir.

Telefonculardan bakacak olursan 15 plus falan belki 50k'ya alırsın ama ne durumda olur bilmem.

Pro Max'lerde 80 olsa bile idare ediyor. Elimde 77 olan 12 Pro Max var hala iphone 95 pil sağlığı olan 13 gibi pil performansı veriyor.
Pil değiştirilmesi lazım o ayrı olay.
iPhone planlı eksiltmeyi cidden savunuyor adam 1-2 yıl sonra atacağı telefona neden şimdi 45k versin sen zamanında aldın senin için %77 şuanlık bir şey ifade etmiyor ama yeni alacak adam için çok şey ifade ediyor. %77 olan %95 gibi performans vermiyor sen %77 ye alıştın o 5 saniye erken açılıyor olsun bizimki geç açılsın o 15dk daha şarjı gidiyor bizimki 15dk erken bitsin gibi gibi tabirler le de kendini avuttuğun için %77 sana %95 performansı veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPhone planlı eksiltmeyi cidden savunuyor adam 1-2 yıl sonra atacağı telefona neden şimdi 45k versin sen zamanında aldın senin için %77 şuanlık bir şey ifade etmiyor ama yeni alacak adam için çok şey ifade ediyor. %77 olan %95 gibi performans vermiyor sen %77 ye alıştın o 5 saniye erken açılıyor olsun bizimki geç açılsın o 15dk daha şarjı gidiyor bizimki 15dk erken bitsin gibi gibi tabirler le de kendini avuttuğun için %77 sana %95 performansı veriyor.
1-2 yıl derken biraz farzı misal kaçtım 3-4 yıl düşünün onu.

1-2 yıl derken biraz farzı misal kaçtım 3-4 yıl düşünün on
Kral 15 olabilir ama küçük gelirmi diye pro max veya pluslara bakıyorum çok sorun yaşatır mi elim normal insanlardan biraz buyuk

Kral 15 olabilir ama küçük gelirmi diye pro max veya pluslara bakıyorum çok sorun yaşatır mi elim normal insanlardan biraz buyuk
üstad benim dayımın da eli büyük onunki hakkatten de büyük adam oduncu elle odun parçalıyor 3 sene iphone 5s kullandı sorun yaşamadı 13-13pro-13proMax geç usta bunları artık bu devirde alınacak telefonlar değil yukarda düz 13 al dedim bari sıfır al diye dedim yoksa hakket artık alınacak telefonlar değiller şarjları erken bitiyor ısınıyorlar vs vs 15 seni oyun falan oynamazsan 1 güne yetiştirir en azından dinamik adan da olur bari ufaklığını dert etme alışıyorsun ki zaten elin thanos eli değil az çok tahmin edebiliyorum elini zaten iphone 15 de o kadar küçük bir telefon değil daha tablet mi sokacan cebine al 5k borç al birinden 15 al üstad

Peki ya a kalite yenilenmiş cihaz alinir mi bilgin varmi?

1-2 yıl derken biraz farzı misal kaçtım 3-4 yıl düşünün onu.
Önce okuduğunu anla.
12 Pro Max'in 77 pil sağlıklı hali 13'ün 95 pil sağlıklı hali ile benzer performans veriyor diyorum. Pro Max'ler başarılı pil performansları ile biliniyor zaten. 13 Pro Max'in 83 pil sağlığı olan hali iPhone 15 seviyesinde pil performansı veriyordur muhtemelen. Kağıt üzeri veri ile karşılaştırma yapıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,612
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri