Peki ya a kalite yenilenmiş cihaz alinir mi bilgin varmi?13 Pro Max çok premium vs evet ama o bütçede 15 plus kovalamanı tercih ederim.
13 Pro Max dersen de 40-41'e almaya çalış, batarya masrafı var.
Pro Max'lerde 80 olsa bile idare ediyor. Elimde 77 olan 12 Pro Max var hala iphone 95 pil sağlığı olan 13 gibi pil performansı veriyor.%83 mü? kaç kral, emin ol prize balı yaşarsın. 2-3 ay sonra zaten bir bakmışsın 80 79 derken 75 i bulmuş.
Evet %83 öyle dedi telefoncu abi%83 mü? kaç kral, emin ol prize balı yaşarsın. 2-3 ay sonra zaten bir bakmışsın 80 79 derken 75 i bulmuş.
iPhone planlı eksiltmeyi cidden savunuyor adam 1-2 yıl sonra atacağı telefona neden şimdi 45k versin sen zamanında aldın senin için %77 şuanlık bir şey ifade etmiyor ama yeni alacak adam için çok şey ifade ediyor. %77 olan %95 gibi performans vermiyor sen %77 ye alıştın o 5 saniye erken açılıyor olsun bizimki geç açılsın o 15dk daha şarjı gidiyor bizimki 15dk erken bitsin gibi gibi tabirler le de kendini avuttuğun için %77 sana %95 performansı veriyor.Pro Max'lerde 80 olsa bile idare ediyor. Elimde 77 olan 12 Pro Max var hala iphone 95 pil sağlığı olan 13 gibi pil performansı veriyor.
Pil değiştirilmesi lazım o ayrı olay.
1-2 yıl derken biraz farzı misal kaçtım 3-4 yıl düşünün onu.iPhone planlı eksiltmeyi cidden savunuyor adam 1-2 yıl sonra atacağı telefona neden şimdi 45k versin sen zamanında aldın senin için %77 şuanlık bir şey ifade etmiyor ama yeni alacak adam için çok şey ifade ediyor. %77 olan %95 gibi performans vermiyor sen %77 ye alıştın o 5 saniye erken açılıyor olsun bizimki geç açılsın o 15dk daha şarjı gidiyor bizimki 15dk erken bitsin gibi gibi tabirler le de kendini avuttuğun için %77 sana %95 performansı veriyor.
Kral 15 olabilir ama küçük gelirmi diye pro max veya pluslara bakıyorum çok sorun yaşatır mi elim normal insanlardan biraz buyukiPhone planlı eksiltmeyi cidden savunuyor adam 1-2 yıl sonra atacağı telefona neden şimdi 45k versin sen zamanında aldın senin için %77 şuanlık bir şey ifade etmiyor ama yeni alacak adam için çok şey ifade ediyor. %77 olan %95 gibi performans vermiyor sen %77 ye alıştın o 5 saniye erken açılıyor olsun bizimki geç açılsın o 15dk daha şarjı gidiyor bizimki 15dk erken bitsin gibi gibi tabirler le de kendini avuttuğun için %77 sana %95 performansı veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1-2 yıl derken biraz farzı misal kaçtım 3-4 yıl düşünün on
üstad benim dayımın da eli büyük onunki hakkatten de büyük adam oduncu elle odun parçalıyor 3 sene iphone 5s kullandı sorun yaşamadı 13-13pro-13proMax geç usta bunları artık bu devirde alınacak telefonlar değil yukarda düz 13 al dedim bari sıfır al diye dedim yoksa hakket artık alınacak telefonlar değiller şarjları erken bitiyor ısınıyorlar vs vs 15 seni oyun falan oynamazsan 1 güne yetiştirir en azından dinamik adan da olur bari ufaklığını dert etme alışıyorsun ki zaten elin thanos eli değil az çok tahmin edebiliyorum elini zaten iphone 15 de o kadar küçük bir telefon değil daha tablet mi sokacan cebine al 5k borç al birinden 15 al üstadKral 15 olabilir ama küçük gelirmi diye pro max veya pluslara bakıyorum çok sorun yaşatır mi elim normal insanlardan biraz buyuk
Peki ya a kalite yenilenmiş cihaz alinir mi bilgin varmi?
Önce okuduğunu anla.iPhone planlı eksiltmeyi cidden savunuyor adam 1-2 yıl sonra atacağı telefona neden şimdi 45k versin sen zamanında aldın senin için %77 şuanlık bir şey ifade etmiyor ama yeni alacak adam için çok şey ifade ediyor. %77 olan %95 gibi performans vermiyor sen %77 ye alıştın o 5 saniye erken açılıyor olsun bizimki geç açılsın o 15dk daha şarjı gidiyor bizimki 15dk erken bitsin gibi gibi tabirler le de kendini avuttuğun için %77 sana %95 performansı veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1-2 yıl derken biraz farzı misal kaçtım 3-4 yıl düşünün onu.