❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

İkiside şans işi beni biraz uğraştırdı ben çözdüm hatta sorunum için epomaker bana yazılım gönderdi sw sorunu şimdilik çözdüm yukarda anlatmıştım sw sorunu yaşayan birine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılım içinde ayar var mm olarak ayarlıyorsun.
Teknik olarak nasil mümkün olabilir bu?
Bu switchler bir yay ve 2 kontaktan oluşuyor. Yayi ezecek kadar güç uyguladığın zaman kontaklar temas ediyor ve gönderiyorsun girdiyi.

Halleffect olanlar manyetik olduğu için tuşa basıldığında iletken yaklaştıkça manyetik alan artıyor bu yüzden bir mesafe ayarı yapılabiliyor. Uzakken 0 ise, 1 mmde 100 , 3 mmde 300 gibi analog bir değer oluyor.

Mekanik klavye 1 veya 0 dir manyetik klavye analogtur.

Evde duvardaki prize yazılım atıp kaç mmde aktif olacağını ayarladığını söylüyor gibi bir şey bu.

Yazılımda bir bug olup halleffect ozelliklerini aktif ediyor gibi gösterip ve plasebo etkisi yaşıyor olmayasınız

Teknik olarak nasil mümkün olabilir bu?
Bu switchler bir yay ve 2 kontaktan oluşuyor. Yayi ezecek kadar güç uyguladığın zaman kontaklar temas ediyor ve gönderiyorsun girdiyi.

Halleffect olanlar manyetik olduğu için tuşa basıldığında iletken yaklaştıkça manyetik alan artıyor bu yüzden bir mesafe ayarı yapılabiliyor. Uzakken 0 ise, 1 mmde 100 , 3 mmde 300 gibi analog bir değer oluyor.

Mekanik klavye 1 veya 0 dir manyetik klavye analogtur.

Evde duvardaki prize yazılım atıp kaç mmde aktif olacağını ayarladığını söylüyor gibi bir şey bu.

Yazılımda bir bug olup halleffect ozelliklerini aktif ediyor gibi gösterip ve plasebo etkisi yaşıyor olmayasınız
Firmalar çoğu sefer birkaç klavyeye aynı yazılımı kullandırıyor muhtemelen o sebepten veya bu klavyenin herhangi bi magnetic versiyonu varsa driverda ondan çıkıyordur. Diğer türlü imkansız mekanik switch ve ona özel pcb olmadıkça.

bütün olaylar bitti benim ki daha yeni kaderiyle buluşmaya geliyor
1752856363716.webp

Gelecektir sizin. İyiki sonradan almışsınız. Kontrol edin WWE ise çok çok daha iyi. Benimki öyle geldi sorunsuz.
sonradan almadım ya değişimden gelen bu stok kalmadı başka bişi verelim falan bile dediler dedim istemiyorum falan 20 gün oldu daha yeni aksiyona geçiyo

Yunexpress ile anlaşması olan bir firmanın yetkilisi ile konuşuyorum , bilgi vermeme izin verirlerse konudan bahsedeceğim. E postalarda kişisel yazışmaya giriyor izin olmadan paylaşamam.
Valla bilgilendirebilrseniz harika olur hocam.

Ürünler gelir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana 60 gün içinde gelmezse ilerleme olmazsa hediye çeki gibi bir şey veririz yazdılar

Ben başardım.
Tuşları iyi kontrol et benim ilk shift çalışmıyordu artık m çalışmıyor ctrlc ctrl v ile kullanıyorum. 10 dolar refund dediler bakalım daha yatırmadılar ama olsun.

Switch'in ayaklarına çok az lehim değdirirsem, biraz kalınlaşacağı için temas problemini çözebilir miyim acaba? Klavyenin içini açmadan başka fikri olan varsa, fikirlere açığım. M ve sağ alt Shift çalışmıyor. Epomaker, bunun temassızlıktan kaynaklandığını söyledi. Şansımızı deneyelim.

Geri