Leon_Was_Here
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 534
hayırlı olsunYok dümenden değil cidden uzun suredir takip ediyordum bu ekran kartını bu fiyata hic gormedim ve aldım paylaşan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.
hayırlı olsunYok dümenden değil cidden uzun suredir takip ediyordum bu ekran kartını bu fiyata hic gormedim ve aldım paylaşan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.
Maşallah hocam hasmetli bir kartYok dümenden değil cidden uzun suredir takip ediyordum bu ekran kartını bu fiyata hic gormedim ve aldım paylaşan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.
Red devil tuftan bana göre daha iyi üzülceksen taiche veya aorus elite filan üzülAlanlara hayırlı olsun güzel kampanyaydı özellikle ekran kartları fiyatları enfes . Bende ssd çekeyim dedim ama fiyatlar yüksek kupon olsa da pek yaramıyor . 33k ya 9070 xt red devil aldım pişman değilim açıkcası ama geçen aynı fiyata tuf geldi şimdi bu kampanya insan yine dönüp bir bakıp iç geçiriyor be hocam![]()
inanılmaz iyi denk gelmiş hocam giriş seviye 5090lardan 10k ucuza baba 5090 çekmişsiniz hayırlı olsunYok dümenden değil cidden uzun suredir takip ediyordum bu ekran kartını bu fiyata hic gormedim ve aldım paylaşan arkadaşa tekrar teşekkür ederim,
dediğim gibi hocam ben yine de güzel fiyattan aldım pişman değilim ama bir çok kişi de olduğu gibi insan böyle kampanyaları görünce dönüp şöyle bir bakıyor işte . Alanlara tekrardan hayırlı olsun .Maşallah hocam hasmetli bir kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Red devil tuftan bana göre daha iyi üzülceksen taiche veya aorus elite filan üzül
Çok teşekkür ederim 4090 strix yeni elden cikarmistim valla kasama da acikcasi sivi sogutma harici kart takmayi dusunmuyordum iyi oldu. Herhalde uzun suredir denk gelen en iyi indirim bu oldu şahsım adına.inanılmaz iyi denk gelmiş hocam giriş seviye 5090lardan 10k ucuza baba 5090 çekmişsiniz hayırlı olsun
abime msi 5070 gaming trio aldımsaat 12de aldıgım ürünün 2.30da kargoya yetişmemesi normal bi durum aslında.
birde şöyle bi olay var. aşamalar var sitesinde iptal yiyecek olsa sipariş onaylanıp kargo aşamasına geçmezdi diye düşünüyorum.
ama verilse extra rahatlayacağım orası ayrı
bu arada siz ne almıştınız hocam?
ulen ne kardeşler var be bizdeki anca beni yoluyor . neyse canı sağolsun .abime msi 5070 gaming trio aldım
Red devil başka be aktif kullanıyorum.dediğim gibi hocam ben yine de güzel fiyattan aldım pişman değilim ama bir çok kişi de olduğu gibi insan böyle kampanyaları görünce dönüp şöyle bir bakıyor işte . Alanlara tekrardan hayırlı olsun .
babacanı dik taktım gigabyte gibi macunu filan umarım akmaz elleağam .
19.00 da bitecek. ama indirim uygulanabilen ürünler bayağı azaldı...Bitti mi indirim?
Hazır sistemlere oluyor mu?19.00 da bitecek. ama indirim uygulanabilen ürünler bayağı azaldı...