47 tane kredi kartı var iş yerine ait her yerden alış veriş yapıyoruz bana ait değil ama sorumluluk bende neyin ne olduğunu iyi biliyorum merat etme

sen git peşin al paran vardır ben ekran kartlarını kaça geldiğini piyasanın ne olduğunu çok iyi biliyorum indirimli ürün aldım diye sevinin siz

parakendeci toptancılara gelen fiyatlar belli.
4080 suprim x 34 den verdi almadım geçen sene ondan 3 ay öncede 7900xt mercury 22 den aldım

kimin eli kimin cebinde belli değil.
bazı ürünlerde indirim geliceği zaman 2-3 ay önceden haberim oluyor piyasaya giren mal belli çünkü.
gittim 4080 super auros master aldım.
36 aldım malı 2 ci eli 50 k verdim

bazen 50 bin tl harcayınca 2-5 k çip veren kart kampanyası var peşin fiyatına taksitlendiren bankalar var kuvet çok avantajlı bu aralar.
ben saf değilim siz çok safsınız.
ihtiyacı olmadı halde 100 k bir karta vericeğinize yatırım yapıp katlayıp en iyisini alabilirsiniz indirim zamanı.
boşa super beklemiyorum çıktığı zaman aldığınız çoğu kart olması gereken şuanki fiyata gerilicek.
adamlar size bu fiyata verdi zarar etti hayır faize bağlayıp paranızı mis gibi katlıyorlar
hepsiburada,n11,trendyol gibi firmalar amazon hariç. amazon 7 günde satıcı parasını veriyor kalan firmalar vardıktan sonra 30-40 günü buluyor adamlar hep ürünü alan adamın parasını hem satıcının parasını işletiyor.
yıllar satış yaptım buralarda eski çalıştım yerlerde.
aklınız alıyormu 140 binlik kartı sana tutup %20 indirim le veriyor düşün neler kazanıyorlar bizim türk milletide ucuz buldum diye takla açıyor

Saflık master.
adamlar çok uyanık 16 gb kartı üret itele itele itele ondan sonra 24 vram sür aynı fiyata denk gelsin ortalama

auros alanların çoğuna geçmiş olsun bende auros severim ama termal pad akıntı sorunu var coğunda.
küçük firma dediğim inventus gibi benzeri firmalar 6 taksit ürün veriyor bazı arada faisiz birçok örneği var.
7800x3d fiyat artı nasıl 18 den iteledir.10 bin tl alıyorduk sonra fiyat nasıl geri 12 çekti stok sorunu kalmadı yeni versiyonların fiyati düştü çünkü.
kimi firmalar gerektiği fiyattan piyasanın altında satarken çoğunun dini imanı yok para tuzağı youtubeların,reklamcıların yaptığı okadar reklam varki ülkenin halkının soyduğu haramın dibi bir ülkede yaşıyoruz.
geçen sene trendyolda denk geldim 100 tane çektim geldi 40 tl geri fotorafcı arkada verdim.
bunu almakta mesele normal şartlarda her yerde alım botu kurmuş pusu atıyor adamlar

grublardan al satcı biliyorum uçanı kaçanı alıp satıyolar vicdan 0 birde normalden pahalı veriyor.
Alıntıyı görüntüle