🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam 3 taksit benim için de az fakat 6-9 taksit yapan firmalar zaten fiyatı bir hayli arttırmış oluyor. %20 indirim konusunda haklısınız. Madem istediğinde indirim yapabiliyordu, neden bu zamana kadar fahiş fiyattan sattı. Dediğiniz gibi belki de biz kendimizi indirimli almış sanıyor olabiliriz. Ama bir yandan da fiyat geçmişleri akakçe, cimri'de vs görülüyor. Biz yaptıkları indirimi indirim olarak saymasak bile fiyat geçmişleri belli, hayal dünyasında yaşamaya gerek yok maalesef. Çoğu üründe dip fiyatları gördü(en azından Akakçe ve Cimri'ye göre) Toplu şekilde itiraz edip almama kararı alırsak belki o zaman bir şeyler değişebilir, o itirazı da temel ihtiyaçlarını bile zor karşılamaya başlayan bu ülke insanı bir türlü yapamadı.
aynen öyle itiraz etmek lazım zaten adamlar akakçeyi bile manupule ediyor.

bizde kimse indirimli mala hayır diyemez :D devam eder gider böyle sonu yok fırsatçılar ülkesi :D

Hocam 3 taksit benim için de az fakat 6-9 taksit yapan firmalar zaten fiyatı bir hayli arttırmış oluyor. %20 indirim konusunda haklısınız. Madem istediğinde indirim yapabiliyordu, neden bu zamana kadar fahiş fiyattan sattı. Dediğiniz gibi belki de biz kendimizi indirimli almış sanıyor olabiliriz. Ama bir yandan da fiyat geçmişleri akakçe, cimri'de vs görülüyor. Biz yaptıkları indirimi indirim olarak saymasak bile fiyat geçmişleri belli, hayal dünyasında yaşamaya gerek yok maalesef. Çoğu üründe dip fiyatları gördü(en azından Akakçe ve Cimri'ye göre) Toplu şekilde itiraz edip almama kararı alırsak belki o zaman bir şeyler değişebilir, o itirazı da temel ihtiyaçlarını bile zor karşılamaya başlayan bu ülke insanı bir türlü yapamadı.
5070ti durum vahim 6-9 taksit istediğin zaman 42-44k vermen gerek oda inno3d gibi kartlara bende hb premium kart var 9 taksit alabilirim ama yinede fazladan 7k vermek saçma geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 35.5k aldım 45k veren gördüm bu parayı verip 2'el de nasıl satacaklar merak ediyorum

47 tane kredi kartı var iş yerine ait her yerden alış veriş yapıyoruz bana ait değil ama sorumluluk bende neyin ne olduğunu iyi biliyorum merat etme :D
sen git peşin al paran vardır ben ekran kartlarını kaça geldiğini piyasanın ne olduğunu çok iyi biliyorum indirimli ürün aldım diye sevinin siz :D :D
parakendeci toptancılara gelen fiyatlar belli.
4080 suprim x 34 den verdi almadım geçen sene ondan 3 ay öncede 7900xt mercury 22 den aldım :D :D
kimin eli kimin cebinde belli değil.
bazı ürünlerde indirim geliceği zaman 2-3 ay önceden haberim oluyor piyasaya giren mal belli çünkü.
gittim 4080 super auros master aldım.
36 aldım malı 2 ci eli 50 k verdim :)
bazen 50 bin tl harcayınca 2-5 k çip veren kart kampanyası var peşin fiyatına taksitlendiren bankalar var kuvet çok avantajlı bu aralar.
ben saf değilim siz çok safsınız.
ihtiyacı olmadı halde 100 k bir karta vericeğinize yatırım yapıp katlayıp en iyisini alabilirsiniz indirim zamanı.
boşa super beklemiyorum çıktığı zaman aldığınız çoğu kart olması gereken şuanki fiyata gerilicek.
adamlar size bu fiyata verdi zarar etti hayır faize bağlayıp paranızı mis gibi katlıyorlar
hepsiburada,n11,trendyol gibi firmalar amazon hariç. amazon 7 günde satıcı parasını veriyor kalan firmalar vardıktan sonra 30-40 günü buluyor adamlar hep ürünü alan adamın parasını hem satıcının parasını işletiyor.
yıllar satış yaptım buralarda eski çalıştım yerlerde.
aklınız alıyormu 140 binlik kartı sana tutup %20 indirim le veriyor düşün neler kazanıyorlar bizim türk milletide ucuz buldum diye takla açıyor :D :D
Saflık master.
adamlar çok uyanık 16 gb kartı üret itele itele itele ondan sonra 24 vram sür aynı fiyata denk gelsin ortalama :D
auros alanların çoğuna geçmiş olsun bende auros severim ama termal pad akıntı sorunu var coğunda.
küçük firma dediğim inventus gibi benzeri firmalar 6 taksit ürün veriyor bazı arada faisiz birçok örneği var.
7800x3d fiyat artı nasıl 18 den iteledir.10 bin tl alıyorduk sonra fiyat nasıl geri 12 çekti stok sorunu kalmadı yeni versiyonların fiyati düştü çünkü.
kimi firmalar gerektiği fiyattan piyasanın altında satarken çoğunun dini imanı yok para tuzağı youtubeların,reklamcıların yaptığı okadar reklam varki ülkenin halkının soyduğu haramın dibi bir ülkede yaşıyoruz.
geçen sene trendyolda denk geldim 100 tane çektim geldi 40 tl geri fotorafcı arkada verdim.
bunu almakta mesele normal şartlarda her yerde alım botu kurmuş pusu atıyor adamlar :D grublardan al satcı biliyorum uçanı kaçanı alıp satıyolar vicdan 0 birde normalden pahalı veriyor.

Alıntıyı görüntüle
Boş konuşmuşsun bu arada.
4080 super’i nasıl 50’ye verdin. Bende Galax var, 40’a vereyim sana 50’ye sat o zaman?
Yatırım yapıp parayı katlayıp indirim zamanı çok daha iyisini alabileceğine inanıyorsan başarılar. Varsa öyle parayı katlayabilecek yatırımın 5 milyon TL ile ben de yapayım.
Türkiye’de fiyatlar düşmez. 5070 Super 30k dan başlar ki 5070’den %10 güçlü olacak. Yine aynı kapıya çıkar.
5070’ler zaten 600 usd, 25000 TL civarı yapıyor. 5070 Super de aynı fiyata çıksa 25 den aşağıya satılmasını beklemek hayalden başka bi şey değil. Ki bizim milletimiz aç, 35e de satar stok yok bahanesiyle

Hazır sistem paylaşan hiç olmadı varmıydı iyi fiyata düşen
Baktım ben 5070ti / 5080 / 9070xt seçenekleri çok azdı, mesela 5070 ti olan sadece bi sistem vardı. Bu sistemlerin hepsinin de özelleştirmeleri rezaletdi. Ve tavsiye sistemlerde indirim %10 du %20 değildi.

şu superler gelecek muhabbeti yapanlar her sefer gümletiyor.

Size kötü bir haberim var, 5070 ti super ve 5080 superde cuda sayısı ve vram bant genişliği aynı yani perf artışı olmayacak.

5070 super de ise vram bant genişliği aynı sadece cuda sayısı 6144 den 6400 e çıkıyor o da max %4 perf artışı demek.

kısaca superlerde sadece bellek miktarı artışı var, performans yok.

bilinçsizce ne olduğunu bilmeden super bekliyorlar, eldeki fırsatlarda kaçıyor

Benim üründe kargoya verildi.
1752926830516.webp

Screenshot_2025-07-19-15-07-51-736_com.sahibinden-edit.webp
4080 super’i nasıl 50’ye verdin. Bende Galax var, 40’a vereyim sana 50’ye sat o zaman?
Yatırım yapıp parayı katlayıp indirim zamanı çok daha iyisini alabileceğine inanıyorsan başarılar. Varsa öyle parayı katlayabilecek yatırımın 5 milyon TL ile ben de yapayım.
Türkiye’de fiyatlar düşmez. 5070 Super 30k dan başlar ki 5070’den %10 güçlü olacak. Yine aynı kapıya çıkar.
5070’ler zaten 600 usd, 25000 TL civarı yapıyor. 5070 Super de aynı fiyata çıksa 25 den aşağıya satılmasını beklemek hayalden başka bi şey değil. Ki bizim milletimiz aç, 35e de satar stok yok bahanesiyle
Söze.gerek varmı 😂 oda paran guvende ile sattım.
40 satamadin gulen oldu sonra 50 den bir tomar soran oldu.

Boş konuşan sizsiniz piyasayı bilmeden Laga luga

Söze.gerek varmı 😂 oda paran guvende ile sattım.
40 satamadin gulen oldu sonra 50 den bir tomar soran oldu.

Boş konuşan sizsiniz piyasayı bilmeden Laga luga
Herşeyi boşver hocam param güvende ile 50k lık ürün satmak büyük cesaret

Herşeyi boşver hocam param güvende ile 50k lık ürün satmak büyük cesaret
Eyw ilk değil bu 100 bin TL atıp ürün aldık nakit yolladım gönderen oluyor Güven meselesi😂
Kamu spotu tavsiye edilmez birgün patlıcaz biyerde ama ne zaman

şu superler gelecek muhabbeti yapanlar her sefer gümletiyor.

Size kötü bir haberim var, 5070 ti super ve 5080 superde cuda sayısı ve vram bant genişliği aynı yani perf artışı olmayacak.

5070 super de ise vram bant genişliği aynı sadece cuda sayısı 6144 den 6400 e çıkıyor o da max %4 perf artışı demek.

kısaca superlerde sadece bellek miktarı artışı var, performans yok.

bilinçsizce ne olduğunu bilmeden super bekliyorlar, eldeki fırsatlarda kaçıyor
5070 ti super için vram artışı pek önemli olmayabilir ama 5080 ve 5070 super için vram artışı fazlasıyla önemli, özellikle 5070 super için. Performans artışı ~%5-10 civarında olacak güç tüketimini artırırak. Fiyatlarda artmama ihtimali yüksek artarsada 50 dolar artar. Bence her türlü beklenmeli 5070-5080 için.

Eyw ilk değil bu 100 bin TL atıp ürün aldık nakit yolladım gönderen oluyor Güven meselesi😂
Kamu spotu tavsiye edilmez birgün patlıcaz biyerde ama ne zaman
Genelde üyelik tarihleri çok eski olanlar biraz daha güven veriyor ama tabi kimsenin niyetini bilemeyiz :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,522
Üyeler
188,947
Son üye
growtopia
Geri