- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu kadar iyisi gelir mi bilmiyorum ama akşam 10 dan sonra bi kontrol et gece indirimleri oluyor.tekrar gelir mi bu indirim
bu kadar iyisi gelir mi bilmiyorum ama akşam 10 dan sonra bi kontrol et gece indirimleri oluyor.tekrar gelir mi bu indirim
İndirim baya iyiydi bu arada 100k'ya 5090 aliniyordu dünZaten alınacak ürünlerde kod çalışmıyor. Bazılarında ise fiyatı zaten diğer sitelere göre yüksek indirimin bir anlamı kalmıyor.
amazon hepsi burada 9 taksit verdi arada 2k-3k fark var yok vatanın indirimli haline ama her ürün yoktu nvidia serisi bukadar ucuz değildi amd serileri güzel fiyattı ordanda alan çok oldu.taksit az ama en az 6 taksit açmaları lazımki deli gibi satış olsun kimse vade vermek istemiyor. bir banka ile anlaşıp taksit sayısını artırabilirler küçücük firmalar 6 taksit kampanyaları yapıyor koskoca firmamı yapamıcakBu fiyatlara düşmesi imkansız. Giriş seviyeleri 27-28, top tier modeller 31 den satıldı. Vade farksız 3 taksidi de küçümsemeyin piyasadaki firmaların %90 ı taksit bile yapmıyor.
Bu arada illa ki al satçılar olacak hatta akşam 2-3 ilan da gördüm ama bu fiyatlara bir çok kullanıcının aklını çeldi, upgrade düşünmeyen bile kart aldı.
Kendi adıma konuşayım ben 9070 XT Aorus Elite aldım, elimde de 3080 12GB var. 3080 i satmadan 9070 XT nin kutusunu açmıcam. Baktım 3080 satılmıyor 9070 XT yi de 34-35 den ilana koyacam artık hangisi giderse.
Ben daha küçücük firmaların 6 taksit yaptığını görmedim. Amazon da yine 9 taksit yapmıyor maksimum 6 o da nadir kartlara, çoğu karta 3 taksit. HB da aynı şekilde sadece kendi HB kartına 9 taksit yapıyor.amazon hepsi burada 9 taksit verdi arada 2k-3k fark var yok indirimli haline ama her ürün yoktu nvidia serisi bukadar ucuz değildi amd serileri güzel fiyattı ordanda alan çok oldu.taksit az ama en az 6 taksit açmaları lazımki deli gibi satış olsun kimse vade vermek istemiyor. bir banka ile anlaşıp taksit sayısını artırabilirler küçücük firmalar 6 taksit kampanyaları yapıyor koskoca firmamı yapamıcak
Neyse alana h.o ben super serisi beklicem![]()
47 tane kredi kartı var iş yerine ait her yerden alış veriş yapıyoruz bana ait değil ama sorumluluk bende neyin ne olduğunu iyi biliyorum merat etmeBen daha küçücük firmaların 6 taksit yaptığını görmedim. Amazon da yine 9 taksit yapmıyor maksimum 6 o da nadir kartlara, çoğu karta 3 taksit. HB da aynı şekilde sadece kendi HB kartına 9 taksit yapıyor.
İndirimden herhangi bir kart almaya kalk bak o zaman görürsün 6-9 taksidi. Nadir kartlar ve yine nadir firmaların 6-9 taksidini piyasa geneli sanıyorsun herhalde? yok öyle bir dünya dostum. HB kartın olacak da, HB indirim yapacak da 9 taksit alacan...
Aga sen kafayı yemişsin, Allah şifa versin.47 tane kredi kartı var iş yerine ait her yerden alış veriş yapıyoruz bana ait değil ama sorumluluk bende neyin ne olduğunu iyi biliyorum merat etme
sen git peşin al paran vardır ben ekran kartlarını kaça geldiğini piyasanın ne olduğunu çok iyi biliyorum indirimli ürün aldım diye sevinin siz![]()
parakendeci toptancılara gelen fiyatlar belli.
4080 suprim x 34 den verdi almadım geçen sene ondan 3 ay öncede 7900xt mercury 22 den aldım![]()
kimin eli kimin cebinde belli değil.
bazı ürünlerde indirim geliceği zaman 2-3 ay önceden haberim oluyor piyasaya giren mal belli çünkü.
gittim 4080 super auros master aldım.
36 aldım malı 2 ci eli 50 k verdim
bazen 50 bin tl harcayınca 2-5 k çip veren kart kampanyası var peşin fiyatına taksitlendiren bankalar var kuvet çok avantajlı bu aralar.
ben saf değilim siz çok safsınız.
ihtiyacı olmadı halde 100 k bir karta vericeğinize yatırım yapıp katlayıp en iyisini alabilirsiniz indirim zamanı.
boşa super beklemiyorum çıktığı zaman aldığınız çoğu kart olması gereken şuanki fiyata gerilicek.
adamlar size bu fiyata verdi zarar etti hayır faize bağlayıp paranızı mis gibi katlıyorlar
hepsiburada,n11,trendyol gibi firmalar amazon hariç. amazon 7 günde satıcı parasını veriyor kalan firmalar vardıktan sonra 30-40 günü buluyor adamlar hep ürünü alan adamın parasını hem satıcının parasını işletiyor.
yıllar satış yaptım buralarda eski çalıştım yerlerde.
aklınız alıyormu 140 binlik kartı sana tutup %20 indirim le veriyor düşün neler kazanıyorlar bizim türk milletide ucuz buldum diye takla açıyor![]()
Saflık master.
adamlar çok uyanık 16 gb kartı üret itele itele itele ondan sonra 24 vram sür aynı fiyata denk gelsin ortalama
auros alanların çoğuna geçmiş olsun bende auros severim ama termal pad akıntı sorunu var coğunda.
küçük firma dediğim inventus gibi benzeri firmalar 6 taksit ürün veriyor bazı arada faisiz birçok örneği var.
7800x3d fiyat artı nasıl 18 den iteledir.10 bin tl alıyorduk sonra fiyat nasıl geri 12 çekti stok sorunu kalmadı yeni versiyonların fiyati düştü çünkü.
kimi firmalar gerektiği fiyattan piyasanın altında satarken çoğunun dini imanı yok para tuzağı youtubeların,reklamcıların yaptığı okadar reklam varki ülkenin halkının soyduğu haramın dibi bir ülkede yaşıyoruz.
geçen sene trendyolda denk geldim 100 tane çektim geldi 40 tl geri fotorafcı arkada verdim.
bunu almakta mesele normal şartlarda her yerde alım botu kurmuş pusu atıyor adamlargrublardan al satcı biliyorum uçanı kaçanı alıp satıyolar vicdan 0 birde normalden pahalı veriyor.
Alıntıyı görüntüle
eyw size de mantıkAga sen kafayı yemişsin, Allah şifa versin.
Piyasayı bu kadar iyi biliyorsanız insanlara yardımcı olsanıza hocam. İnsanlar sizin bildiklerinize erişebilse niye "kazıklansınlar."47 tane kredi kartı var iş yerine ait her yerden alış veriş yapıyoruz bana ait değil ama sorumluluk bende neyin ne olduğunu iyi biliyorum merat etme
sen git peşin al paran vardır ben ekran kartlarını kaça geldiğini piyasanın ne olduğunu çok iyi biliyorum indirimli ürün aldım diye sevinin siz![]()
parakendeci toptancılara gelen fiyatlar belli.
4080 suprim x 34 den verdi almadım geçen sene ondan 3 ay öncede 7900xt mercury 22 den aldım![]()
kimin eli kimin cebinde belli değil.
bazı ürünlerde indirim geliceği zaman 2-3 ay önceden haberim oluyor piyasaya giren mal belli çünkü.
gittim 4080 super auros master aldım.
36 aldım malı 2 ci eli 50 k verdim
bazen 50 bin tl harcayınca 2-5 k çip veren kart kampanyası var peşin fiyatına taksitlendiren bankalar var kuvet çok avantajlı bu aralar.
ben saf değilim siz çok safsınız.
ihtiyacı olmadı halde 100 k bir karta vericeğinize yatırım yapıp katlayıp en iyisini alabilirsiniz indirim zamanı.
boşa super beklemiyorum çıktığı zaman aldığınız çoğu kart olması gereken şuanki fiyata gerilicek.
adamlar size bu fiyata verdi zarar etti hayır faize bağlayıp paranızı mis gibi katlıyorlar
hepsiburada,n11,trendyol gibi firmalar amazon hariç. amazon 7 günde satıcı parasını veriyor kalan firmalar vardıktan sonra 30-40 günü buluyor adamlar hep ürünü alan adamın parasını hem satıcının parasını işletiyor.
yıllar satış yaptım buralarda eski çalıştım yerlerde.
aklınız alıyormu 140 binlik kartı sana tutup %20 indirim le veriyor düşün neler kazanıyorlar bizim türk milletide ucuz buldum diye takla açıyor![]()
Saflık master.
adamlar çok uyanık 16 gb kartı üret itele itele itele ondan sonra 24 vram sür aynı fiyata denk gelsin ortalama
auros alanların çoğuna geçmiş olsun bende auros severim ama termal pad akıntı sorunu var coğunda.
küçük firma dediğim inventus gibi benzeri firmalar 6 taksit ürün veriyor bazı arada faisiz birçok örneği var.
7800x3d fiyat artı nasıl 18 den iteledir.10 bin tl alıyorduk sonra fiyat nasıl geri 12 çekti stok sorunu kalmadı yeni versiyonların fiyati düştü çünkü.
kimi firmalar gerektiği fiyattan piyasanın altında satarken çoğunun dini imanı yok para tuzağı youtubeların,reklamcıların yaptığı okadar reklam varki ülkenin halkının soyduğu haramın dibi bir ülkede yaşıyoruz.
geçen sene trendyolda denk geldim 100 tane çektim geldi 40 tl geri fotorafcı arkada verdim.
bunu almakta mesele normal şartlarda her yerde alım botu kurmuş pusu atıyor adamlargrublardan al satcı biliyorum uçanı kaçanı alıp satıyolar vicdan 0 birde normalden pahalı veriyor.
Alıntıyı görüntüle
3taksit almam diyorum gelip bana 3 taksiti savunmaları saçma geliyor.Piyasayı bu kadar iyi biliyorsanız insanlara yardımcı olsanıza hocam. İnsanlar sizin bildiklerinize erişebilse niye "kazıklansınlar."
Bence şöyle bir şey daha olmalı. Büyük satıcıları aradan çıkarmalıyız ve birleşip doğrudan distribütörden almalıyız. Distribütör bireysel kullanıcıyı muhattap almaz biliyorum fakat Facebook gruplarında bizzat distribütörden alıp KDV kesmeden satış yapan satıcılar mevcut, onlar bize yardımcı olabilir. Atıyorum, 100 adet Asus RTX 5070 Ti Tuf talebi toplanacak ve kapora alınacak. Sonrasında ürünler gelecek ve anında satılmış olacak. Burada tek sorun taksit seçeneğinin olması.
Hocam 3 taksit benim için de az fakat 6-9 taksit yapan firmalar zaten fiyatı bir hayli arttırmış oluyor. %20 indirim konusunda haklısınız. Madem istediğinde indirim yapabiliyordu, neden bu zamana kadar fahiş fiyattan sattı. Dediğiniz gibi belki de biz kendimizi indirimli almış sanıyor olabiliriz. Ama bir yandan da fiyat geçmişleri akakçe, cimri'de vs görülüyor. Biz yaptıkları indirimi indirim olarak saymasak bile fiyat geçmişleri belli, hayal dünyasında yaşamaya gerek yok maalesef. Çoğu üründe dip fiyatları gördü(en azından Akakçe ve Cimri'ye göre) Toplu şekilde itiraz edip almama kararı alırsak belki o zaman bir şeyler değişebilir, o itirazı da temel ihtiyaçlarını bile zor karşılamaya başlayan bu ülke insanı bir türlü yapamadı.3taksit almam diyorum gelip bana 3 taksiti savunmaları saçma geliyor.
utanmasa nakit fiyata satıcaklar küçük firma değil insanlara güzel seçenekler sunabilir ceza yemeden önce niye bu fiyata sunmadılar demek %20 indirim yapabiliyorsa çok kar ediyor gerçeği bu mu değil mi ?
zaten aşırı bir indirim oldumu konu açıyorum.
Benim de verilmedi daha. Muhtemelen bugün öğlen 3-4 e kadar vermiş olurlarAlıntıyı görüntüle
Benim ürün halen kargoya verilmedi, verilmeyen var mı başka benim gibi?