🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ya milletin iade ettiği, coil whine olan modelleri gönderiyorlarsa? :D Ucuza aldım deyip birçok kişi bu şekilde kullanayım der. Aklıma her şey geliyor ama zannetmiyorum ya, herkese hayırlı olsun, alanlar sorunsuz kullanırlar inşallah.

1 ay daha sabredemedim 36k ya asus tuf aldım 9070xt üzdü
10k daha ekle direkt hazir sistemi var baya kaziklanmissin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kampanya dahilinde bayağı iyi sistemler varda avel avel yorumlar geliyor hiç uğraşamam

Son düzenleme:
10k daha ekle direkt hazir sistemi var baya kaziklanmissin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kampanya dahilinde bayağı iyi sistemler varda avel avel yorumlar geliyor hiç uğraşamam
Hazır sistem paylaşan hiç olmadı varmıydı iyi fiyata düşen

Millete iyi para var 5070,80,90 önüne geleni aldılar 3taksit birde düşünün yarısı al satci malasef 😂 çevreden biliyorum.
İns bu fiyatlara düşerse bu al satcilar boom olur üzülmem.

Millete iyi para var 5070,80,90 önüne geleni aldılar 3taksit birde düşünün yarısı al satci malasef 😂 çevreden biliyorum.
Al sat yapacka kadar fiyatlar düşmediki

Bu fiyatlara düşmesi imkansız. Giriş seviyeleri 27-28, top tier modeller 31 den satıldı. Vade farksız 3 taksidi de küçümsemeyin piyasadaki firmaların %90 ı taksit bile yapmıyor.

Bu arada illa ki al satçılar olacak hatta akşam 2-3 ilan da gördüm ama bu fiyatlara bir çok kullanıcının aklını çeldi, upgrade düşünmeyen bile kart aldı.

Kendi adıma konuşayım ben 9070 XT Aorus Elite aldım, elimde de 3080 12GB var. 3080 i satmadan 9070 XT nin kutusunu açmıcam. Baktım 3080 satılmıyor 9070 XT yi de 34-35 den ilana koyacam artık hangisi giderse.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,284
Üyeler
184,423
Son üye
ByBuLuT
Geri