.cmd'nin bulunduğu dosya konumu neresi ?
Silme, kalsın. Kaspersky zararlı bulursa engeller zaten.
Hocam peki bir şey soracağım Kaspersky birşeyi zararlı bulduğunda bana bildirirmi yoksa kendi temizlermiSilme, kalsın. Kaspersky zararlı bulursa engeller zaten.
İnternetten bir şey indirirken, zararlıysa indirmeyi durdurabilir ya da indiği zaman açtırmaz, uyarır. Bildirim gönderir.Hocam peki bir şey soracağım Kaspersky birşeyi zararlı bulduğunda bana bildirirmi yoksa kendi temizlermi
Karantinaya alır ve çalışmasını engeller sanada bildirir yani temizlemiş olur sen istersen yok eder yoksa geri verirHocam peki bir şey soracağım Kaspersky birşeyi zararlı bulduğunda bana bildirirmi yoksa kendi temizlermi
Karantinaya alır ve çalışmasını engeller sanada bildirir yani temizlemiş olur sen istersen yok eder yoksa geri verir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yolu tam olarak paylaşsana bi bir şeyin telemetri temp verisi galiba bu yada bir dosyanın tempi olmalı genelde sürücü çalıştıran bir şey oluyor MSI Center gibi Lian Li gibi yazılımların
Powershell yönetici açıp şu iki komutu kullanır mısın?
Get-AppxPackage | Where-Object { $_.PackageFamilyName -like "*44f9e52c*" } | Select Name, PackageFullName
reg query HKCR\CLSID\{44f9e52c-e68e-425f-a261-78514d276aeb} /s
Bu komutlar tam olarak ne işe yarar hocamPowershell yönetici açıp şu iki komutu kullanır mısın?
Kod:Get-AppxPackage | Where-Object { $_.PackageFamilyName -like "*44f9e52c*" } | Select Name, PackageFullNameKod:reg query HKCR\CLSID\{44f9e52c-e68e-425f-a261-78514d276aeb} /s
Ayrı ayrı kullan bakalım sonuç verecek mi
Klasör adından cmd dosyasını neyin çalıştırdığını yakalamaya çalışacakta işe yarayacağından şüpheliyim çünkü temp dosyasından dönüş almaya çalışıyoruz sen sistemi yeniden başlatsan büyük ihtimalle silinecek dosyaBu komutlar tam olarak ne işe yarar hocam
Hocam temp klasörünü bir kaç dakika önce temizlemiştim şimdide öyle bir klasör veya dosya yok ancak düşük kısıtlamada kalmaya devam ediyor normalmidir?Klasör adından cmd dosyasını neyin çalıştırdığını yakalamaya çalışacakta işe yarayacağından şüpheliyim çünkü temp dosyasından dönüş almaya çalışıyoruz sen sistemi yeniden başlatsan büyük ihtimalle silinecek dosyaKaspersky zararlı olmayan sınıfına alıp işaretlemiş zaten sırf cmd diye ama temp bir dosya o yüzden işaretlenmesi muhtemel boyutuda yok dosyayı bulup düzenle ile içerisindeki koda bakabilirsin bi bakar mısın silinmedi ise
Düşük kısıtlamaya tekrar düştüyse normaldir yakalıyor çünkü yok zaten hala oradaysa temizlemediğin içindir yeni bir aktivite olmadıysa sorun yok ilgili kısmı temizleyebiliyorsan temizle ve sistemi yeniden başlat tekrar kontrol et (Paralı kaspersky kullanmadığım için menülerini ezbere bilmiyorum ben işimi hep KVRT ile hallederim)Hocam temp klasörünü bir kaç dakika önce temizlemiştim şimdide öyle bir klasör veya dosya yok ancak düşük kısıtlamada kalmaya devam ediyor normalmidir?