drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,243
9060 xt 16 gb oc white XFX marka almıştım x870 anakartın başını yiyince ben iade başlattım anakart gg çünkü ekran kartını almama değmezNe almıştın?
9060 xt 16 gb oc white XFX marka almıştım x870 anakartın başını yiyince ben iade başlattım anakart gg çünkü ekran kartını almama değmezNe almıştın?
Sen anakarta naptın?9060 xt 16 gb oc white XFX marka almıştım x870 anakartın başını yiyince ben iade başlattım anakart gg çünkü ekran kartını almama değmez
x870 gigabayte Aorus Elite aldım beyaz işlemciyi işlemci yuvasına düşürdüm yuvadaki teller ezildi 14.5k gg + televizyonu kırdım oda gg ^^Sen anakarta naptın?
Teller nasıl hemen eziliyor ki öyle? Yolla garantiye bakiyim ne diyorlar servis ücreti ne kadar tutuyor çok kötü değilse pin düzeltenlere yaptırırsın.x870 gigabayte Aorus Elite aldım beyaz işlemciyi işlemci yuvasına düşürdüm yuvadaki teller ezildi gg
aslında işlemciyi düzgünce taktım ama yanda kol varya yuvayı kitliyor onu oturturken biraz fazla sert gibi geldi yanlış mı oturdu dedim elime alayım dedim işlemciyi almaz olaydım üstüne düştü ezildi telleri yuvanınTeller nasıl hemen eziliyor ki öyle? Yolla garantiye bakiyim ne diyorlar servis ücreti ne kadar tutuyor çok kötü değilse pin düzeltenlere yaptırırsın.
amazona gönderdim bakayım not ekledim pakete servis konusunda yardımcı olurlar inşallah iade almazlar zaten benden kaynaklı diye ama en azından değişimi tamiri konusunda servis hakkında yardımcı olurlar diye not yazdım paketin içine bakalım ne diceklerTeller nasıl hemen eziliyor ki öyle? Yolla garantiye bakiyim ne diyorlar servis ücreti ne kadar tutuyor çok kötü değilse pin düzeltenlere yaptırırsın.
anakart cortlamasaydı takım oolur anakartla ekran kartı bir beyaz kasa falan yaptımmı birde sıvı soğutma falan missTeller nasıl hemen eziliyor ki öyle? Yolla garantiye bakiyim ne diyorlar servis ücreti ne kadar tutuyor çok kötü değilse pin düzeltenlere yaptırırsın.
Asus X870-F Gaming'te aynısı başıma geldi. AM5 soket 500 TL değişim ücreti 1000 TL. Servis Point müşteri memnuniyeti açısından ücretsiz değişim yaptı. En kötü ihtimalle 1500-2000 tl arası komple soket değişim masrafı olur, eğer yamuk pinlerle çalıştırılmayı denenmediyse. Öbür türlü başka bileşenlerde de kısa devre olabiliyor.aslında işlemciyi düzgünce taktım ama yanda kol varya yuvayı kitliyor onu oturturken biraz fazla sert gibi geldi yanlış mı oturdu dedim elime alayım dedim işlemciyi almaz olaydım üstüne düştü ezildi telleri yuvanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amazona gönderdim bakayım not ekledim pakete servis konusunda yardımcı olurlar inşallah iade almazlar zaten benden kaynaklı diye ama en azından değişimi tamiri konusunda servis hakkında yardımcı olurlar diye not yazdım paketin içine bakalım ne dicekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakart cortlamasaydı takım oolur anakartla ekran kartı bir beyaz kasa falan yaptımmı birde sıvı soğutma falan miss
yok agam bak bismillah yeni psu aldım o gün enermax 1350w gold onu taktım ilk kasaya anakartı sakince vidalarını taktım kablolarını taktım psunun anakarta işlemciyi çentiğine göre oturttum kitledim ama şüpheye düştüm açtım tekrar kilidi işlemciyi elime alayım dedim en azla 5 cm yukarı çıkardım elimi işlemciyi alıp anakartın üstüne kayıp düştü tamda o demir braket açıkken tamda işlemci yuvasına düştü üstad tellerin üzerine ezdi işlemci telleri 5-6 tanesini zaten o sırada çıldırıp delirdim resmen telefonu koltuğa fırlattım ordan telefon sekti televizyonun ekranına uçtu göktü dış kısmı panelde kırıldı televizyonun iç camı hem anakarttan beynimden vurulmuşa döndüm o sırada hemde teelvizyondan dolayı anakartı düzgün şekilde söktüm paketledim kutusuna koydum kutunun içine not bıraktım durum hakkında amazona gönderdim cumartesi dedim servis süreci hakkında yardımcı olurlar diye ümit ederek notta detaylıca belirttim bakalım ellerine ulaşıp konu ile ilgili geri dönüş bekliyorum ulan elime almaya kalkmasam işlemciyi başıma hiç bir şey gelmeyecek arı kovanına bilerek çomak sokar gibi elime aldım düştü 15-20 belki daha fazla sistem montajı yapmışımdır hem kendime hem çevreme ilk defa kendimde böyle bir sorun yaşadım verdiğim emeğe üzüldüm o kadar ufak bir şüphe ve ardından gelen pişmanlıkla karışık bir sinir bana maliyeti 90 bine neredeyse mal oldu anakartın akibeti belli değil çöp diye sayıyorum onu yeni televizyon almam lazım aynısı 75-80 k - anakart çöp desek 14.5k anlık sinir ocak söndürür nitelikte.Asus X870-F Gaming'te aynısı başıma geldi. AM5 soket 500 TL değişim ücreti 1000 TL. Servis Point müşteri memnuniyeti açısından ücretsiz değişim yaptı. En kötü ihtimalle 1500-2000 tl arası komple soket değişim masrafı olur, eğer yamuk pinlerle çalıştırılmayı denenmediyse. Öbür türlü başka bileşenlerde de kısa devre olabiliyor.
endeks mi ne bakıyor sanırım gigabayta hocam peki bu işlemci soketi falan değişiyor mu ki anakartta yani anakart kurtarılıyor mu ?Asus X870-F Gaming'te aynısı başıma geldi. AM5 soket 500 TL değişim ücreti 1000 TL. Servis Point müşteri memnuniyeti açısından ücretsiz değişim yaptı. En kötü ihtimalle 1500-2000 tl arası komple soket değişim masrafı olur, eğer yamuk pinlerle çalıştırılmayı denenmediyse. Öbür türlü başka bileşenlerde de kısa devre olabiliyor.
Evet hocam işlemci soketi komple değişebiliyor, görüp görebileceğiniz en iyi servislerden biri Endeks bilişim. Google yorumlarına bakın anlarsınız. Sitelerinden talep açın, muhtemelen yarın dönerler.endeks mi ne bakıyor sanırım gigabayta hocam peki bu işlemci soketi falan değişiyor mu ki anakartta yani anakart kurtarılıyor mu ?
gigabayte servis diye bakınca orası çıktı kutusundada zaten öyle yazıyordu amazona gönderdim ürünü inşallah onlarda oraya gönderir çözerler durumuEvet hocam işlemci soketi komple değişebiliyor, görüp görebileceğiniz en iyi servislerden biri Endeks bilişim. Google yorumlarına bakın anlarsınız. Sitelerinden talep açın, muhtemelen yarın dönerler.
bozuk anakart satılıksa 1k civarına alabilirim hocam duvara asabilirim o kadar güzel kartmışyok agam bak bismillah yeni psu aldım o gün enermax 1350w gold onu taktım ilk kasaya anakartı sakince vidalarını taktım kablolarını taktım psunun anakarta işlemciyi çentiğine göre oturttum kitledim ama şüpheye düştüm açtım tekrar kilidi işlemciyi elime alayım dedim en azla 5 cm yukarı çıkardım elimi işlemciyi alıp anakartın üstüne kayıp düştü tamda o demir braket açıkken tamda işlemci yuvasına düştü üstad tellerin üzerine ezdi işlemci telleri 5-6 tanesini zaten o sırada çıldırıp delirdim resmen telefonu koltuğa fırlattım ordan telefon sekti televizyonun ekranına uçtu göktü dış kısmı panelde kırıldı televizyonun iç camı hem anakarttan beynimden vurulmuşa döndüm o sırada hemde teelvizyondan dolayı anakartı düzgün şekilde söktüm paketledim kutusuna koydum kutunun içine not bıraktım durum hakkında amazona gönderdim cumartesi dedim servis süreci hakkında yardımcı olurlar diye ümit ederek notta detaylıca belirttim bakalım ellerine ulaşıp konu ile ilgili geri dönüş bekliyorum ulan elime almaya kalkmasam işlemciyi başıma hiç bir şey gelmeyecek arı kovanına bilerek çomak sokar gibi elime aldım düştü 15-20 belki daha fazla sistem montajı yapmışımdır hem kendime hem çevreme ilk defa kendimde böyle bir sorun yaşadım verdiğim emeğe üzüldüm o kadar ufak bir şüphe ve ardından gelen pişmanlıkla karışık bir sinir bana maliyeti 90 bine neredeyse mal oldu anakartın akibeti belli değil çöp diye sayıyorum onu yeni televizyon almam lazım aynısı 75-80 k - anakart çöp desek 14.5k anlık sinir ocak söndürür nitelikte.