❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Dayı bunlar burda ne anlatmak istemiş yani 27sine kadar ürünüm gelmezse bana yeni kulaklık mi gonderecekler ?

Ekler

• Screenshot_2025-07-21-10-49-21-358_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2025-07-21-10-49-21-358_com.google.android.gm.webp
    132.1 KB · Hit: 99
Dayı bunlar burda ne anlatmak istemiş yani 27sine kadar ürünüm gelmezse bana yeni kulaklık mi gonderecekler ?
çeviri:
Merhaba,

Destek ve beklemeniz için teşekkür ederiz!
Gümrük kontrolü nedeniyle yaşanan kargo gecikmesi için özür dileriz,
YUNEXPRESS hâlâ üzerinde çalıştıklarını söyledi.
Takip 27’sine kadar başka bir kargo şirketi üzerinden güncellenmezse, paketinizi tekrar göndermek için başvuruda bulunduk.
Bu uzun bekleme süresi için bir telafi olarak bu seferki vergiyi biz karşılayacağız.

Ancak sizi bilgilendirmek isteriz ki, taşıyıcıların yeni politikası nedeniyle artık gönderimden önce verginin önceden ödenmesi gerekmektedir.
Bunu yeni sipariş ve ödeme sayfasından da kontrol edebilirsiniz.
Lütfen adresinizin hâlâ aynı olduğunu onaylayın, böylece pazartesi günü kargonuzu ayarlayabilelim.

Saygılarımızla,
JAM

çeviri:
Merhaba,

Destek ve beklemeniz için teşekkür ederiz!
Gümrük kontrolü nedeniyle yaşanan kargo gecikmesi için özür dileriz,
YUNEXPRESS hâlâ üzerinde çalıştıklarını söyledi.
Takip 27’sine kadar başka bir kargo şirketi üzerinden güncellenmezse, paketinizi tekrar göndermek için başvuruda bulunduk.
Bu uzun bekleme süresi için bir telafi olarak bu seferki vergiyi biz karşılayacağız.

Ancak sizi bilgilendirmek isteriz ki, taşıyıcıların yeni politikası nedeniyle artık gönderimden önce verginin önceden ödenmesi gerekmektedir.
Bunu yeni sipariş ve ödeme sayfasından da kontrol edebilirsiniz.
Lütfen adresinizin hâlâ aynı olduğunu onaylayın, böylece pazartesi günü kargonuzu ayarlayabilelim.

Saygılarımızla,
JAM
Hocam bende İngilizceye cevirebiliyorum orası problem değil ben adresi bir daha teyit etmek istedikleri için anlayamadım. Tam ne demek istediklerini cozemedigimden dolayı bir daha mail attım zaten ama burayada sormak istedim.

Hocam bende İngilizceye cevirebiliyorum orası problem değil ben adresi bir daha teyit etmek istedikleri için anlayamadım. Tam ne demek istediklerini cozemedigimden dolayı bir daha mail attım zaten ama burayada sormak istedim.
Adres ve kimlik no değişecek mi diye soruyorlar bunu, yoksa direkt aynı bilgilerle tekrar yolluyorlar. Ön ödeme istememeleri iyi olmuş yoksa 30 dolar daha masraf çıkardı.

tekrar gönderelim diyorlar gibi . o yüzden adresin aynı olduğuna dair teyit istiyorlar.

Adres ve kimlik no değişecek mi diye soruyorlar bunu, yoksa direkt aynı bilgilerle tekrar yolluyorlar. Ön ödeme istememeleri iyi olmuş yoksa 30 dolar daha masraf çıkardı.
tekrar gönderelim diyorlar gibi . o yüzden adresin aynı olduğuna dair teyit istiyorlar.
Off bir daha gonderseler üstüne gumruktekide bir gelse 55 Euro kar baba mis simgot ew300un ötekini direk satarım valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani adamlar hiç yenisini gönderelim dememişler yazıda hep adres teyidi felan istemişler ondan bilemedim başta @kepenss hocam sizede mail gelmiş mi bı bakarmisiniz ?

SHENZEN de bende aynı maili aldım ancak şöyle bir sorun var. Aldığım kulaklık 80 dolar. Maildeki uyarıya göre tekrar gönderim sırasında bize vergi çıkacağını mı demek istiyor?

Valla gümrüğün bu denli olması çok saçma asgari ücretin 3 te 1 i fiyatına aldığım ürünün köleliğini yapıyorum
Maalesef hocam termal ped almıştım 230tlye 200tl kargo ücreti verdim 300tl vergi çıktı pttden şimdi ebuya mail attım geri göndermek için dönüş yapmalarını bekliyorum ben vermem o vergiyi

Geri