v9 pro aldım ace68 air ile birlikte memnunum oda sıcakken terletiyor ama haberiniz olsunKulaklık alan yok mu kararsız kaldım alıp almamak konusunda![]()
V9 pro'yu karşılaştırabileceğiniz kullandığınız başka marka modeller var mı?v9 pro aldım ace68 air ile birlikte memnunum oda sıcakken terletiyor ama haberiniz olsun
cloud 3 var dolby atmos ayarlı cloud 3 biraz daha iyi ses kalitesine sahip bunda dolby atmos açamadım ama eq ile güzel seviyeye gelir sesi az geldi onun dışı güzel bence fiyatına göreV9 pro'yu karşılaştırabileceğiniz kullandığınız başka marka modeller var mı?
Reis dolby atmos ile neden açamadın?cloud 3 var dolby atmos ayarlı cloud 3 biraz daha iyi ses kalitesine sahip bunda dolby atmos açamadım ama eq ile güzel seviyeye gelir sesi az geldi onun dışı güzel bence fiyatına göre
Hocam sende al bi test et bende alcam senin yoruma göreReis dolby atmos ile neden açamadın?
Hocam valla ben çok kararsızım kablolu kulaklığımdan acayip memnunum ama kablosundan çok sıkıldım yaHocam sende al bi test et bende alcam senin yoruma göre![]()
Bende hocam kablo takılıyor sinir oluyorum.Hocam valla ben çok kararsızım kablolu kulaklığımdan acayip memnunum ama kablosundan çok sıkıldım ya![]()
bilmiyorum gözükmüyor burada hiçbir fikrim yokReis dolby atmos ile neden açamadın?
ben de o yüzden aldım tek sorun kablo geçeyim dedim memnunumHocam valla ben çok kararsızım kablolu kulaklığımdan acayip memnunum ama kablosundan çok sıkıldım ya![]()
Dolby atmos indirip setup edince otomatik kuruluyor diye biliyorum ordan ek bir ayara gerek olmuyordu sankibilmiyorum gözükmüyor burada hiçbir fikrim yok
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben de o yüzden aldım tek sorun kablo geçeyim dedim memnunum