anakartınız nedirPUBG'de FPS 144'ün üstüne çıkmıyor ve ortalama 100 FPS oluyor, nedeni nedir?
Ürün 1 günlük.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Güç kaynağı yeterli.
Furmark testi normal mi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
b450 m pro m2 v2anakartınız nedir
normal elinzde bulunan ekran kartı pci gen 5.0 destekli model elinizdeki anakart pci gen 3.0 destekli fps kaybı bu yüzdendirb450 m pro m2 v2
emin misiniz? dün farklı bilgisayarda denemiştim kendiminkine takmadan, anakartını hatırlamıyorum ama yeni model bi anakarttı pubgde aynıydı fps neredeyse.normal elinzde bulunan ekran kartı pci gen 5.0 destekli model elinizdeki anakart pci gen 3.0 destekli fps kaybı bu yüzdendir
bence ondandır daha yeni kart pub g gibi e spor oyununda nasıl vermez yüksek fpsemin misiniz? dün farklı bilgisayarda denemiştim kendiminkine takmadan, anakartını hatırlamıyorum ama yeni model bi anakarttı pubgde aynıydı fps neredeyse.
Bende bu sorunun cevabını merak ediyordum, araştırdığım kadarıyla RTX5090 da bile PCI 3.0-4.0 ve 5.0 arasında bir fark yok ama nedense testing games, gamesbench tarzı virüs gibi üreyen fake kanallarda 9070 XT de bile fark var şeklinde gözüküyor.bence ondandır daha yeni kart pub g gibi e spor oyununda nasıl vermez yüksek fps