Özellikle klavye konusunda kararsızım ucuz olmasından dolayı, genelde CS2 falan oynuyorum sorun yaratırmı bilenler varsa
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleWrith w 60 alın
O zaman en mantıklısı mausyi f1 extereme yerine f1 pro yapın kalan paraylada mad68 alınÇok küçük bir klavye hocam benim için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
%75 olsa hiç fena olmaz
Mouse lamzu maya x olsa daha iyi gibi ya da alttakiÖzellikle klavye konusunda kararsızım ucuz olmasından dolayı, genelde CS2 falan oynuyorum sorun yaratırmı bilenler varsa
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Genel olarak güzel seçmişsiniz fakat klavyeyi değiştirseniz daha iyi olabilir, Ek olarak bu wraithte ödeme ekranında indirim kodu kısmı var oraya Conlife yazın indirim alıcaksınız.Özellikle klavye konusunda kararsızım ucuz olmasından dolayı, genelde CS2 falan oynuyorum sorun yaratırmı bilenler varsa
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Paraya kıydım klavye olarakta bunu aldım hocamGenel olarak güzel seçmişsiniz fakat klavyeyi değiştirseniz daha iyi olabilir, Ek olarak bu wraithte ödeme ekranında indirim kodu kısmı var oraya Conlife yazın indirim alıcaksınız.
Hayırlı uğurlu olsun hocam, güle güle kullanın. Toplam ne kadara geldi?Paraya kıydım klavye olarakta bunu aldım hocam
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam, maksat belki bu konuyu görüp almak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olmak için sordum.İndirim kodu ile beraber 13.400
kulaklık fiyatına göre çok güzel ama eğer mouse da scyrox tercih ederseniz kalan parayı klavyeye katıp daha güzel bişey alabilirsinizKulaklık konusunda ne diyorsunuz TUF H3 den geçicem