bu daha iyi kesinlikle bunu kullanSizce F710’u satıp bunu kullanmalı mıyım ? Bir de temiz F710 kaça gider?
bu daha iyi kesinlikle bunu kullanSizce F710’u satıp bunu kullanmalı mıyım ? Bir de temiz F710 kaça gider?
F710 kaça gider sence ? Doğru düzgün kullanmadım bile.bu daha iyi kesinlikle bunu kullan
yine insaflıymış gümrük memuru ben 2020de 3tl'ye aldığım kola 70 80 tl vergi ödemiştim. gerçekten 3tlye aldım bu arada ticaret bakanlığına itiraz felan ettim ama kargoyu teslim aldığım için işe yaramadı.Ürün geldi. Satıcı 3 dolar yazmış değer olarak.
Bizim gümrük de "sen kimi kandırıyorsun" deyip 10 dolar değer biçip 6 dolar vergi yazmış.
bilmiyorum hocam 500 600e falan rahat gider herhaldeF710 kaça gider sence ? Doğru düzgün kullanmadım bile.
kanka onu boşverde xbox 9. nesil dualsense ve pusattan daha iyi.Benimki hâlâ geçmedi gümrükten![]()
ben 800'e buluşup verdim f710'u. çok odun gibi hissettiriyordu. bunu aldım yerineSizce F710’u satıp bunu kullanmalı mıyım ? Bir de temiz F710 kaça gider?
Tamam kuzen.ben 800'e buluşup verdim f710'u. çok odun gibi hissettiriyordu. bunu aldım yerine
hangisi daha iyi senceAlıntıyı görüntüle
9.nesil koldan geçtim harbiden farkı hissediyorsun ya
hocam seninki ilk sipariş olduğu için torbanın dibinde kalmıştır belkiBenimki hâlâ geçmedi gümrükten![]()
Kanka herhangi bi kol pusattan daha iyi zaten. Xbox kolu kadar kalite hissi vermedi bana nova litekanka onu boşverde xbox 9. nesil dualsense ve pusattan daha iyi.
La bizimkiler niye öyle harbi ndndndaynen o kartondu bu da bu şekilde
Alıntıyı görüntüle