Öneri MSI KATANA 17 B13VGK-1287XTR alınır mı?

Reaksiyon skoru
197
Bütçe
55000

MSI KATANA 17 B13VGK-1287XTR alınır mı?

Eksi yönleri nelerdir? Kullanan ya da bilgi sahibi olanlar yazabilir mi? 50-60K, ısınma sorunu olmayan farklı modeller önerebilirsiniz. (Lenovo Loq'lar fiyat performans olarak çok iyi ama battery drain sorunu var)

yani internette övülen bazı modellerin testlerde video da iyiken gerçekte rezalet oldugunu gormustum ondan öyle kanallara güvenim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçerliliğini görmedim derken?
MSI Katana 4060: https://www.hepsiburada.com/msi-kat...144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005XI0LG (Daha ucuza satan yer var ama satıcıya güvenemedim)
yani güzel bu fiyata 5060 ta bi tercih ama excalibur oldugu icin fazla tavsiye etmem bakarsin istersen
sicaklik degerleri testlere göre asustan ufak iyi diyorlar (örnek bunun doğru olduğna inanmam :D excalibur isinma sorunlu )

yani internette övülen bazı modellerin testlerde video da iyiken gerçekte rezalet oldugunu gormustum ondan öyle kanallara güvenim yok
Kime sorsan TUF serisinin ısınma sorunlu olduğunu söylüyor zaten. Hangi kanaldan bakarsan bak TUF serisi MSI Katana serisinden daha sıcak çalışıyor. Arada fiyat farkı var tabi.

yani güzel bu fiyata 5060 ta bi tercih ama excalibur oldugu icin fazla tavsiye etmem bakarsin istersen
sicaklik degerleri testlere göre asustan ufak iyi diyorlar (örnek bunun doğru olduğna inanmam :D excalibur isinma sorunlu )
Aman aman Casper'in tırnak makası satılsa almam o derece.

Kime sorsan TUF serisinin ısınma sorunlu olduğunu söylüyor zaten. Hangi kanaldan bakarsan bak TUF serisi MSI Katana serisinden daha sıcak çalışıyor. Arada fiyat farkı var tabi.
o fiyat farkina degmiyor sogutucuyla çozulur kafasinda oluyorum ben casperda öyle daha kotu feci isiniyor ama isinmasinida cözersin sogutucuyla

Aman aman Casper'in tırnak makası satılsa almam o derece.
:D alma elimde 4 sene oldu g770 model 1650 ti var sjxkxkxkxkzjdj chrome da fan sesinden video izlenmjyor

Videodaki işlemci sıcaklıkları her şeyi açıklıyor. Excalibur'a hiç bulaşmam zaten. Acer nitro 5 var bende r5 5600 rtx 3050 o da ısınıyor baya.
g helper kurunca 85 dereceyi geçmiyor işlemci. Aynı laptobu kullanıyorum.

o fiyat farkina degmiyor sogutucuyla çozulur kafasinda oluyorum ben casperda öyle daha kotu feci isiniyor ama isinmasinida cözersin sogutucuyla

:D alma elimde 4 sene oldu g770 model 1650 ti var sjxkxkxkxkzjdj chrome da fan sesinden video izlenmjyor
sogutucu olayı yeni laptoplarda işe yaramıyor. Eski laptoplarda alttan hava verirken şimdi yanlardan veriyor. O soğutucularda alttan hava yı alıp tahliye etmeye yarıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,225
Üyeler
183,246
Son üye
klokJ
Geri