bicisimyaklasiyorefendim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 197
- Bütçe
- 55000
4060 ile 4070 arasi 15k fazla verilmez benceMSI KATANA 17 B13VGK-1287XTR alınır mı?
Eksi yönleri nelerdir? Kullanan ya da bilgi sahibi olanlar yazabilir mi? 50-60K, ısınma sorunu olmayan farklı modeller önerebilirsiniz. (Lenovo Loq'lar fiyat performans olarak çok iyi ama battery drain sorunu var)
Haklısınız 4060 ile 4070 arasında çok performans farkı yok ama 15k ucuz olan hangi model? Ben aynı modelin 4060'lısını en düşük 50k ya bulabildim. Yani arada 9K fark var.4060 ile 4070 arasi 15k fazla verilmez bence
bekle atayim sana asus a15 4060 bakabilirsin direk 37 k hatta 18 k ucuzHaklısınız 4060 ile 4070 arasında çok performans farkı yok ama 15k ucuz olan hangi model? Ben aynı modelin 4060'lısını en düşük 50k ya bulabildim. Yani arada 9K fark var.
Tuf serisi çok ısınıyor, benim için en önemli konulardan birisi soğutmasının iyi olması gerek.bekle atayim sana asus a15 4060 bakabilirsin direk 37 k hatta 18 k ucuz
nasil çok isiniyor hocam :d excalibur gormediniz glb hiç .d tuf iyi deneyimlerime göre msi yla 2 3 derece oynarTuf serisi çok ısınıyor, benim için en önemli konulardan birisi soğutmasının iyi olması gerek.
nasil çok isiniyor hocam :d excalibur gormediniz glb hiç .d tuf iyi deneyimlerime göre msi yla 2 3 derece oynar
bu degerlerin cogu zaman gecerliligini gormedim bi kismi dogru bi kismi yanlis kullanan kişi var forumda epeyce sormak lazimVideodaki işlemci sıcaklıkları her şeyi açıklıyor.
Geçerliliğini görmedim derken?msi yida atsana bi hocam msi 4060 lisini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu degerlerin cogu zaman gecerliligini gormedim bi kismi dogru bi kismi yanlis kullanan kişi var forumda epeyce sormak lazim
yani internette övülen bazı modellerin testlerde video da iyiken gerçekte rezalet oldugunu gormustum ondan öyle kanallara güvenim yokGeçerliliğini görmedim derken?
MSI Katana 4060: https://www.hepsiburada.com/msi-kat...144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005XI0LG
yani güzel bu fiyata 5060 ta bi tercih ama excalibur oldugu icin fazla tavsiye etmem bakarsin istersenGeçerliliğini görmedim derken?
MSI Katana 4060: https://www.hepsiburada.com/msi-kat...144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005XI0LG (Daha ucuza satan yer var ama satıcıya güvenemedim)
Kime sorsan TUF serisinin ısınma sorunlu olduğunu söylüyor zaten. Hangi kanaldan bakarsan bak TUF serisi MSI Katana serisinden daha sıcak çalışıyor. Arada fiyat farkı var tabi.yani internette övülen bazı modellerin testlerde video da iyiken gerçekte rezalet oldugunu gormustum ondan öyle kanallara güvenim yok
Aman aman Casper'in tırnak makası satılsa almam o derece.yani internette övülen bazı modellerin testlerde video da iyiken gerçekte rezalet oldugunu gormustum ondan öyle kanallara güvenim yok
yani güzel bu fiyata 5060 ta bi tercih ama excalibur oldugu icin fazla tavsiye etmem bakarsin istersen
sicaklik degerleri testlere göre asustan ufak iyi diyorlar (örnek bunun doğru olduğna inanmamexcalibur isinma sorunlu )
o fiyat farkina degmiyor sogutucuyla çozulur kafasinda oluyorum ben casperda öyle daha kotu feci isiniyor ama isinmasinida cözersin sogutucuylaKime sorsan TUF serisinin ısınma sorunlu olduğunu söylüyor zaten. Hangi kanaldan bakarsan bak TUF serisi MSI Katana serisinden daha sıcak çalışıyor. Arada fiyat farkı var tabi.
Kime sorsan TUF serisinin ısınma sorunlu olduğunu söylüyor zaten. Hangi kanaldan bakarsan bak TUF serisi MSI Katana serisinden daha sıcak çalışıyor. Arada fiyat farkı var tabi.
Aman aman Casper'in tırnak makası satılsa almam o derece.
g helper kurunca 85 dereceyi geçmiyor işlemci. Aynı laptobu kullanıyorum.
Videodaki işlemci sıcaklıkları her şeyi açıklıyor. Excalibur'a hiç bulaşmam zaten. Acer nitro 5 var bende r5 5600 rtx 3050 o da ısınıyor baya.
sogutucu olayı yeni laptoplarda işe yaramıyor. Eski laptoplarda alttan hava verirken şimdi yanlardan veriyor. O soğutucularda alttan hava yı alıp tahliye etmeye yarıyordu.o fiyat farkina degmiyor sogutucuyla çozulur kafasinda oluyorum ben casperda öyle daha kotu feci isiniyor ama isinmasinida cözersin sogutucuyla
alma elimde 4 sene oldu g770 model 1650 ti var sjxkxkxkxkzjdj chrome da fan sesinden video izlenmjyor