Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,212
Kolay gelsin hocam.Yol hocam işteyim kaç gündür sabah 6 akşam 11-12 çalışıyorum zaman bulamıyorum
Kolay gelsin hocam.Yol hocam işteyim kaç gündür sabah 6 akşam 11-12 çalışıyorum zaman bulamıyorum
EywKolay gelsin hocam.
Hocam bu mekanism kanımızı emdi bitirdi bizi valla ilk depolama sistemini yaptık onu yapak derken mekanism'de fabrikatör makinelerine geçtik birçok şeyi yapay zeka desteğide ve jei modu ile yaptık son olarak mekasuit setine merak sardık füzyon reaktörünü yapana kadar sonra mekasuit setindeki pape'i yapana kadar canımız çıktı basınç odasındaki gazı sıvıyı tahliye edemiyoz ne yapsak olmuyo bi şekil erittik falan derken onuda hallettik şimdide reaktörü neyle çalıştırıcaz mantığı nasıl nedir neyle besleyip soğutucaz hiç bilmiyoz bi yardımın olursa sevinirimŞuan bakamıyorum hocam yarın bakcam. Tamda mc mod paketi ararken çok güzel denk geldi. 2 sorum var birisi forge mu neogorge mu? 2. Refined storage gibi teknik modlar var mı?
Valla ben reaktöre hiç bulaşmadim. Nasıl yapılıyor hiç bir fikrim yok :/ gm1 den denedim koyup bir şeyler ama yaklaşamadım. İnternetten bakcaktım ama unuttum ve üşendim. O madendeki uranyumlar boşa değildir bence onlarla bir şey yapicazda işte nasıl yapcaz bilmiyorum. Daha obsidyen falan islicez. Ben sadece enerji sorununu çözebildim. Bir bakiyim ytde bulursam link atarım.Hocam bu mekanism kanımızı emdi bitirdi bizi valla ilk depolama sistemini yaptık onu yapak derken mekanism'de fabrikatör makinelerine geçtik birçok şeyi yapay zeka desteğide ve jei modu ile yaptık son olarak mekasuit setine merak sardık füzyon reaktörünü yapana kadar sonra mekasuit setindeki pape'i yapana kadar canımız çıktı basınç odasındaki gazı sıvıyı tahliye edemiyoz ne yapsak olmuyo bi şekil erittik falan derken onuda hallettik şimdide reaktörü neyle çalıştırıcaz mantığı nasıl nedir neyle besleyip soğutucaz hiç bilmiyoz bi yardımın olursa sevinirim
Valla ben reaktöre hiç bulaşmadim. Nasıl yapılıyor hiç bir fikrim yok :/ gm1 den denedim koyup bir şeyler ama yaklaşamadım. İnternetten bakcaktım ama unuttum ve üşendim. O madendeki uranyumlar boşa değildir bence onlarla bir şey yapicazda işte nasıl yapcaz bilmiyorum. Daha obsidyen falan islicez. Ben sadece enerji sorununu çözebildim. Bir bakiyim ytde bulursam link atarım.
Bizde reaktöre kadar yaptık dijital sistemi falan komple hiç sorunumuz yok ve evet o uranyum güç sağlamak için ama işte reaktör işi karmaşık bayaValla ben reaktöre hiç bulaşmadim. Nasıl yapılıyor hiç bir fikrim yok :/ gm1 den denedim koyup bir şeyler ama yaklaşamadım. İnternetten bakcaktım ama unuttum ve üşendim. O madendeki uranyumlar boşa değildir bence onlarla bir şey yapicazda işte nasıl yapcaz bilmiyorum. Daha obsidyen falan islicez. Ben sadece enerji sorununu çözebildim. Bir bakiyim ytde bulursam link atarım.
Videodaki adam güzel anlatmış baya aslında.Bizde reaktöre kadar yaptık dijital sistemi falan komple hiç sorunumuz yok ve evet o uranyum güç sağlamak için ama işte reaktör işi karmaşık baya
Dünya gitti ark bi alev makinesi yaptı dünya çöküyo girerkek ikidebiVideodaki adam güzel anlatmış baya aslında.
Ah be hocam. Hangi mod o bende ugrasmiyim onla. Belki yeni hesap açıp kurtarabilirsiniz.Dünya gitti ark bi alev makinesi yaptı dünya çöküyo girerkek ikidebi
Hocam loglara baktım alev silahıymış chunkları kıstım girdim attık direk yaktıkAh be hocam. Hangi mod o bende ugrasmiyim onla. Belki yeni hesap açıp kurtarabilirsiniz.
İyi bari kurtulduysa ne güzel. Sunucuyu aternostan mı açtınız?Hocam loglara baktım alev silahıymış chunkları kıstım girdim attık direk yaktık![]()
Yok E4MC ile buluşuyoruzİyi bari kurtulduysa ne güzel. Sunucuyu aternostan mı açtınız?
Lag olmuyor mu?Yok E4MC ile buluşuyoruz