Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,237
Hocam sende bag'a girmiştir o iyi oyunlarOhh bee hocam neredeydin şimdiye kadar. Düzeldi tek bir takılma yok. Nerdeyse güneş paneli yaptım sayılır. Isı jeneratörü biraz verimsiz o yüzden onu kullanmak yerine güneş paneli ile güç vermeyi düşünüyorum. Baya güzel çok hoşuma gitti. Özellikle zombi modu falan. Ama bir sıkıntı var bug mudur nedir bilmiyorum. Veini kullandigimizda kazanmanın canı hiç gitmiyor. 1 blokluk bile can gitmiyor onun dışında süper olmuş. Ellerinize sağlık. Artik dediğiniz gibi hem hızlı açılıyor hemde kasmıyor çok teşekkür ederim.
[/QUOTE]
Valla nasıl çözerim bilmiyorum uğraşmakta istemiyorum şimdi bir mod bozulur açamam vs.de gece görüşü yok oyunda. Bir tane mod direkt silmiş. Onu hallaedebilir misiniz? Ne iksiri var ne effecti var.
[/QUOTE]
Hayır var rings modu var hatta yüzük ile sınırsız gece görüşü alabiliyorsunuz 4 altın 1 lapist bloğu ile yüzük yapıyorsunuz ve 4 taraftan altın havuç koyup gece görüşü efektine sahip oluyorsunuz craft'ını isterseniz atabilirim aksama JALE var Yanda Craftlar gözüküyor rings yazın çıkar büyük ihtimalle veya yüzük
[/QUOTE]
Yaptım hocam onuda denedim. /give effectle de denedim. Gece görüşü gözlüğü ilede denedim. 2 çeşit yüzük var onlarıda denedim. İksir yapmayı ve gm1 den almayıda denedim /give diyip iksiri ordan almayıda denedim ama yok. Hiç bir türlü gece görüşü alamıyorum. Sanırım bir modla çakışıyor bende. Çünkü iksir efektlerinde falan o bile çıkmıyor.