Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,932
9090 XT çıkınca 5090 biter
Saf FPS olarak kafa kafaya gittikleri doğru, 5070Tİ kullanıyorum ve yıllarca AMD NVIDIA kullandım, bu iki markanın arasındaki fark FPS den daha çok kalite hissi bunu anlamıyorlar, Ben NVIDIA geçtiğim gün çok şaşırmıştım kartın donanım tarafından çok konfor hissi çok başkaydı, AMD kullanan adam manuel vites araba sürüyorken NVIDIA geçtiği zaman Otomatik vitese geçiyor böyle özetleyebilirim, yani iki arabada aynı hızda gidiyor ama birisinin koltuğu çok rahat kliması var diğerinin direksiyonu hidrolik değil felan felan.9070 xt 5070 ti ile yarışıyor diyen kim varsa amd fan boyudur benim gözümde, mfg 4x açınca 9070 xt kalıyor mu ortada bakalım. Nvidia yıllardır yatırım yaptığı yapay zeka ve makine öğrenmesinin ekmeğini çatır çutur yiyor. Saf güç umrunda mı? Adam yazılım ile fark atıyor zaten.
Hâla fanboylar çok9090 XT çıkınca 5090 biter
fanboylara göre NVIDIA > AMD zatenHâla fanboylar çok
Tepe model düşmiyorki zaten yeni model geliyor ya o yüzden düşebilir belki Bi umut dedimTepe modeller düşerse en ucuz modeller çok düşmez.
Ketçap mayonezde olsunmu hocam.(Keşke olsa)Ohaaaa.
5080'i tokatlasin 40k olsun.
Konu AMD ise olur hocam.Ketçap mayonezde olsunmu hocam.(Keşke olsa)
Haklısınız gerçi nvdia ile rekabet edebilmeleri için mecbur çıkarmaları gerekiyor. İnsanların aklındaki amd 2018-2019 amd hala, şuan tek eksikleri Ray Tracing performansı bence.Konu AMD ise olur hocam.