RX 9080 XT GamingGenTR'ye Eklenmiş!

9090 XT çıkınca 5090 biter

9070 xt 5070 ti ile yarışıyor diyen kim varsa amd fan boyudur benim gözümde, mfg 4x açınca 9070 xt kalıyor mu ortada bakalım. Nvidia yıllardır yatırım yaptığı yapay zeka ve makine öğrenmesinin ekmeğini çatır çutur yiyor. Saf güç umrunda mı? Adam yazılım ile fark atıyor zaten.
Saf FPS olarak kafa kafaya gittikleri doğru, 5070Tİ kullanıyorum ve yıllarca AMD NVIDIA kullandım, bu iki markanın arasındaki fark FPS den daha çok kalite hissi bunu anlamıyorlar, Ben NVIDIA geçtiğim gün çok şaşırmıştım kartın donanım tarafından çok konfor hissi çok başkaydı, AMD kullanan adam manuel vites araba sürüyorken NVIDIA geçtiği zaman Otomatik vitese geçiyor böyle özetleyebilirim, yani iki arabada aynı hızda gidiyor ama birisinin koltuğu çok rahat kliması var diğerinin direksiyonu hidrolik değil felan felan.

Aynı FPS yi almak benim için önemli değil, ben 9070XT den 100 FPS alsam 5070Tİ dan 100 FPS alsam ben 5070Tİ alırım aradaki farkı vererek çünkü kart her anlamda daha fazla tatmin ediyor.

Son düzenleme:
Konu AMD ise olur hocam.
Haklısınız gerçi nvdia ile rekabet edebilmeleri için mecbur çıkarmaları gerekiyor. İnsanların aklındaki amd 2018-2019 amd hala, şuan tek eksikleri Ray Tracing performansı bence.

amd hani üst segment kart üretmeyi bırakacaktı orta seviyeye yoğunlaşacaktı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,457
Üyeler
183,433
Son üye
redboxer82
Geri