Öneri 10.000 TL Bütçe ile Sıfır veya İkinci el Ekran Kartı Önerisi.

lFalcoNNl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Bütçe
13000
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar.

Sistemim imza da gördüğünüz gibi ve ben bu sistemde ekran kartını değiştirmek istiyorum çünkü rx 6500xt bana artık yetersiz gibi gelmeye başlıyor.

Sizlerden 10.000 TL barajını çok aşmayacak bir ekran kartı önerisi istiyorum tercihim sıfır modellerden yana hani %10 luk bir performans kaybı bile inanın sorun olmaz lakin sıfır olması benim için daha değerli

Aklıma takılan soru bende 1080p bir ekran var alacağım ekran kartının 1080p de buna darboğaz yapmaması gerekir yakın süre içerisinde de işlemci veya monitör değişimi yapmayı düşünmüyorum.

Ayriyeten 550W bir psu ya sahibim bu psu Corsair Carbide Spec Delta RGB Kasasının içinden çıkan Corsair VS550 marka psu oluyor ve alacağım ekran kartı için yeterli olacak mı?

Sistem içerisinde öyle çok fazla güç harcayan şeyler yok yani RGB Detayları vs olsun yok sadece işlemci soğutucu ve kasanın içinden gelen 3 adet ön RGB fan mevcut.

Önerilerinizi bekliyorum tercihim sıfır modeller olacak bütçe olarak 10-13 bin TL arası yeterli şuanlık ancak daha iyi ve çok az fark ile biraz daha esnetebilirim.

İyi forumlar iyi günler diliyorum.

upppp

Vatandan sistem aldım ekran kartı rtx 4060 onu satıp 5060 ti almayı düşünüyorum sıfır rtx 4060 almak istersen konuşalım dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,264
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri