Bu işlemci sahte mi kuzen mi beni kekliyor

Xenovian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
577
Selamlar kuzen yeni pc almış özellikleri atsın dedim yani ben mi bilmiyorum anlamadım 14. nesil değil miydi bu
WhatsApp Görsel 2025-07-24 saat 23.08.37_35215802.webp

evet 14üncü nesl olması gerek bi gariplik var burda. aygıt yöneticisinden bi baksın işlemciye

Selamlar kuzen yeni pc almış özellikleri atsın dedim yani ben mi bilmiyorum anlamadım 14. nesil değil miydi buAlıntıyı görüntüle
12. gen yazıp 14. nesil model numarası var :D ya görev yöneticisindeki o model kısmıyla oynamış ya da shop var sanki fotoda. ya da senin kuzeni birisi keklemiş :D

12. gen yazıp 14. nesil model numarası var :D ya görev yöneticisindeki o model kısmıyla oynamış ya da shop var sanki fotoda. ya da senin kuzeni birisi keklemiş :D
Videoda attı sonradan sorunca galiba onu keklediler .D

Bir sey daha gozume takildi windows 10 mu bilmiyorum ama bayadir 11 kullaniyorum cunku yazi fontuda cok kucuk ve ortalara dogru yaziyor, buyuk ve sagda olmasi gerekmiyor mu? Baya cacik bir islemci galiba bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotosop gibi yani her sey bulanik ve grimsi iken islemci yazisi kucuk ve simsiyah daha net

Internet sitesinden almislar adi direk kopyala yapistir yapmislar isimde oyle yazmaz zaten.

Bir sey daha gozume takildi windows 10 mu bilmiyorum ama bayadir 11 kullaniyorum cunku yazi fontuda cok kucuk ve ortalara dogru yaziyor, buyuk ve sagda olmasi gerekmiyor mu? Baya cacik bir islemci galiba bu

Fotosop gibi yani her sey bulanik ve grimsi iken islemci yazisi kucuk ve simsiyah daha net
Cidden dolandırılmış galiba bi aygıt yöneticisine bakış attıracağım sonrasında bios sıfırlatacağım

Bu yüzden stres testi yapmadan işlemci almayın .D

Hocam fotosop bu gorsel direk yani, sahte degildir ama dogrusunu ogrenmek icin biostan baksin, CPU-Z indirsin kontrol etsin.

Cidden dolandırılmış galiba bi aygıt yöneticisine bakış attıracağım sonrasında bios sıfırlatacağım
Bunu öğrenmenin en iyi yolu stres testine sokup performans sonuçlarını orjinal işlemci ile kıyaslamaktır onlar değil

Internet sitesinden almislar adi direk kopyala yapistir yapmislar isimde oyle yazmaz zaten.
video attı yani kendisi editlemek zor olmalı herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,824
Üyeler
183,471
Son üye
Kryll
Geri