12. gen yazıp 14. nesil model numarası varya görev yöneticisindeki o model kısmıyla oynamış ya da shop var sanki fotoda. ya da senin kuzeni birisi keklemiş
![]()
Bunu öğrenmenin en iyi yolu stres testine sokup performans sonuçlarını orjinal işlemci ile kıyaslamaktır onlar değil
Bu yüzden stres testi yapmadan işlemci almayın .D
ABİ SİSTEM BİLGİSİNDE 14700K YAZIYORBir sey daha gozume takildi windows 10 mu bilmiyorum ama bayadir 11 kullaniyorum cunku yazi fontuda cok kucuk ve ortalara dogru yaziyor, buyuk ve sagda olmasi gerekmiyor mu? Baya cacik bir islemci galiba bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fotosop gibi yani her sey bulanik ve grimsi iken islemci yazisi kucuk ve simsiyah daha net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Internet sitesinden almislar adi direk kopyala yapistir yapmislar isimde oyle yazmaz zaten.
Fotoda shop var heralde yazı çok değişik görünüyor font büyüklük olarakABİ SİSTEM BİLGİSİNDE 14700K YAZIYOR
lol gitsin iade etsin enayi yerine koymuş adam arkadasini bu ne olm cpu-zde de amd falan yazar simdiABİ SİSTEM BİLGİSİNDE 14700K YAZIYOR
senin arkadaşı keklemişler nerden almış bunuABİ SİSTEM BİLGİSİNDE 14700K YAZIYOR
nerden almis kac para vermisdenettiricem abi şimdi
bi biosu açtırıcam bu malda anakartın markasını bilmiyor 42kya 14900k sistem toplamıştı güya hava atıyordu .DDDDDlol gitsin iade etsin enayi yerine koymuş adam arkadasini bu ne olm cpu-zde de amd falan yazar simdi
Tamamdir sonuclari yazarsin, once biosta ne diye gozukuyor bak sonra cpu-z ekran goruntusunu at. Cinebenche gerek bile kalmaz belki.denettiricem abi şimdi
Kurguya puanım 2/10 üzerine daha fazla çalışılmalı.Selamlar kuzen yeni pc almış özellikleri atsın dedim yani ben mi bilmiyorum anlamadım 14. nesil değil miydi buAlıntıyı görüntüle